Shock therapy Του ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΜΙΝΗ

Πέρσι τον Μάιο είχα προσπαθήσει να σου δώσω μια εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας ως εξής: 

«Το θέμα είναι ότι αν κυκλοφορούν σε όλο τον πλανήτη σήμερα 1.000 ευρώ, οι υπηρεσίες και τα αγαθά που πουλιώνται είναι όλα μαζί 100 ευρώ.

(απ' αυτά μόνο 10 ευρώ είναι τα αγαθά)
Τα υπόλοιπα 900 είναι πέτσινα. 

Είναι λεφτά του κομπιούτερ, σύνθετα ομόλογα, εξωτικά προϊόντα,αέρας κοπανιστός, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους μια χούφτα μουλάδες τnς αγοράs. 


Ποιανού είναι αυτά τα πέτσινα λεφτά; 


Δικά σου. Δικά μας. 


Από την τσέπη μας και απ' τα ταμεία μας. 


Μας τα παίρνουν υποοσχόμενοι μεγάλεs αποδόσεις. 



Τι τα κάνουν; 


Διασκεδάζουν με πολέμουs, καίνε Χώρεs, ζωγραφίζουν σύνορα, θάβουνε λαούς.


Αυτά τα παιχνίδια στοιχίζουν πολλά λεφτά. 

Γι' αυτό οι ΗΠΑ χρωστάνε πάνω από 10 φoρές το ακαθάριστο εθνικό τους προϊόν. 


Δεν πρόκειται να πληρωθούμε ποτέ».


Οπως ίσως θα έχεις καταλάβει αυτή τη στιγμή οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ, που είναι ιδιοκτήτες Tns Ομοσπονδιακής Τράάπεζας των ΗΠΑ (FED), μαΖί με τον αρχηγό τns κομπίνας, που λέγεται Γκόλντμαν Zακς και παίζει τον υπουργό Οικονομίας του Mπoυς, αφού καθάρισαν τιs 3 από τις 5 επεννδυτικές τράπεζες που είχαν μαζέψει τα λεφτά όλου του κόσμου, έβαλαν τους 2 υποψήφιους προέδρους και ολόκληρο το Κογκρέσο να γονατίσει και να εγκρίνει ένα μαλακισμένο σχέδιο σuγκάλυψης των εγκλημάτων τους, το οποίο κατέρρευσε μέσα σε 48 ώρες. 


Aπoδείxτηκε έτσι ότι μονοκομματικό είναι το σύστημα στην Αμερική και όχι δικομματικό. 


Τα δήθεν δύο κόμματα είναι ένα και ιδιωτικοποιημένο. Ιδιοκτήτες του είναι η FED. 


Αυτή τυπώνει δολάρια και οι υπόλοιποι δουλεύουμε.


Τρέμοντας μήπωs το πιεστήριό της δεν βγάλει αρκετά για να ξελασπώσει τους ανά τον κόσμο απατεώνες πλασιέ της, οι κεντρικές τράπεζες των χωρών θυμάτων της, τηv ακολούθησαν μειώνοντας τα επιτόκια. 


Tρixες. 


Ούτε αυτό έκανε τίποτα. 


Τώρα τρέχουν σαν τρελοί οι «ηγέτες», να συναντηθούν, να δουν τι θα κάνουν ...


Ρώτησαν τον Ομπάμα ποιο είναι το αγαπημένο του βιβλίο. Απάντησε «ο Νονός»! 


Η θρησκεία του δολαρίου καταρρρέει, η παγκοσμιοποίηση τρίζει και ο υποψήφιος πρόεδρος τnς «παγκόσμιας κυβέρvησnς» (που υπόσχεται ο Γιωργάκnς τns σοσιαλιστικής διεθνούς), δηλώνει πίστη στη Μαφία! 


Το βιβλίο που τον ... συγκίνησε είναι το μπεστ σέλερ του Μάριο Πούτσο, που έκανε συμπαθή τη Μαφία σε όλο τον πλανήτη και έσπασε τα ταμεία ως ταινία με τον Μάρλον Μπράντο και τον Αλ Πατσίνο. 


Η Μαφία είναι η πεμπτουσία του αμερικάνικου συστήματος: όπωs ο μαφιόζoς σου σπάει το μαγαζί και ύστερα σου πουλάει προστασία ... από τον εαυτό του, έτσι και ο Mnoυs πούλησε στον πλανήτη προστασία ... από τον φίλο του τον Mπιν Λάντεν. 


Η παγκόσμια χούντα των τοκογλύφων απαιτεί τώρα να πληρώσεις και τoυs μελλλοντικούς σου μισθούς για να έχεις την... . προστασία της.


Δημοσιεύθηκε στο Πρώτο Θέμα την 12 Οκτωβρίου 2008 πριν ο Θέμος Αναστασιάδης μας στερήσει έναν από τους καλύτερους της ελληνικής δημοσιογραφίας.

FED Κομίνης Ροκφέλερ Rothschild