Έτσι «διαπραγματεύεται» ο Βενιζέλος ... (τύφλα να έχουν οι κατοχικοί συνεργάτες...των γερμανών)

Οι αποδείξεις ότι οι δοσίλογοι κατοχικοί συγκυβερνήτες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ και τίποτα:
Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 και κυρίως μετά το ναυάγιο σχηματισμού κυβέρνησης με τις διερευνητικές εντολές, είχαμε σημαντικές αποδείξεις για δύο θέματα :

Πρώτον ότι οι εγχώριοι δοσίλογοι συγκυβερνήτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ και τίποτα για όσα τους επέβαλαν οι δανειστές μας και τα υπέγραφαν χωρίς καν να τα διαβάζουν, μόνο και μόνο για να παραμένουν στην εξουσία.

Και δεύτερον οι Ευρωπαίοι ηγέτες της τρόικας μπορεί να είναι το θεριό το οποίο φοβάται «ο Γιάννης» αλλά και το θεριό φοβαται το «Γιάννη».
Και αυτές οι αποδείξεις είναι οι εξής : Ο “σκληρός» πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ δήλωσε : «Εάν η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο για τον σχηματισμό κυβέρνησης να της δοθεί – Οι Ευρωπαίοι να μην κουνούν συνέχεια το δάχτυλο». Και ο «πολύς» Σόϊμπλε δήλωσε : «Αν θέλουν οι Ελληνες να ξαναδούμε το μνημόνιο, να το κάνουμε».

Ποιος μπορεί πλέον να αμφιβάλλει για τις προθέσεις και τις «τεράστιες» προσπάθειες που κατέβαλαν οι μνημονιακοί κατοχικοί συγκυβερνήτες για να σώσουν τη χώρα και τους πολίτες τους;


Πηγή https://stoxasmos-politikh.blogspot.com
Βενιζέλος Μνημόνιο


Share this