Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) και στουρνάρια ...

Κυριάκος Τόμπρας: Η Τρόικα στην Ελλάδα μετά από σύσταση της ΕΚΤ έχει απαγορεύσει την ανακεφαλαιοποίηση των κρατικών τραπεζών ...
Ακούστε το



Και το ξαναγράφω μετά από σύσταση της ΕΚΤ γιατί έχει τη σημασία του.


Ακούστε και τη συνέχεια




Δείτε λοιπόν πόσα πράγματα γίνονται γαργάρα από τα πολιτικά λαμόγια και που κάποιοι φίλοι  λίγο παραπάνω ψαγμένοι από τους Έλληνες Βουλευτές: Προδότες Ανύπαρκτους και Λίγους... και από του συνδικαλιστές του ΤΤ κλπ,  ανακάλυψαν και μας έστειλαν.


Κύριε Τόμπρα δεν μιλάμε πλέον για σκάνδαλο. Μιλάμε για την απόλυτη  σχιζοφρένεια.


Ένα όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η ΕΚΤ έδωσε σύσταση που αντιτίθεται στην Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης???

Διάβασε το κύριε Τόμπρα και αναμένω τουλάχιστον τη δική σου απάντηση στο diaforos.blog@gmail.com





Ξαναδιαβάστε προσεκτικά τη παράγραφο 2.


Και η ερώτηση είναι απλή. Απλούστατη. 

Μπορεί κύριε Τόμπρα μια σύσταση της ΕΚΤ όπως λέτε στο video παραπάνω να είναι ανώτερη από τη Συνθήκη λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης???

Αναφέρομαι στον Κύριο Τόμπρα γιατί είχα ταραχτεί με τους Δεληχάτσιο Αντώνη Πρ. Συλ. Υπαλλήλων ΤΤ και Χριστόπουλο Κώστα  Γρ. Συλ. Υπαλλήλων ΤΤ που δε το έθεσαν κάν σαν ερώτημα.  Δείτε ολόκληρο το video 

Και μάλιστα ο κύριος Δεληχάτσιος βρήκε και θετικά στη στάση του Κουβέλη??? Ποιον??? τον Κουβέλη, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εγχώριας Τρόικας. Όταν κύριε Δεληχάτσιο με τη θέση που κατέχεις, έχεις ακόμα αυταπάτες τότε δεν χρειάζεσαι εχθρούς. 

Το καράβι μπατάρει από μόνο του.

Κύριε Δεληχάτσιο και κύριε Χριστόπουλε ξαναδιαβάστε προσεκτικά τη παράγραφο 2 
για να μη λέτε ότι φταίνε μόνο!!! οι πολιτικοί. 
ΟΦΕΙΛΕΙ η ΕΚΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ κ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.
Βάλτε τους προ των ευθυνών τους και τα ξαναλέμε. ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ να πιέσετε όλα τα κόμματα για να καταθέσει έστω και ένα από αυτά, μια επίκαιρη επερώτηση ώστε να γίνει  ΟΛΟΗΜΕΡΗ συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής όπου θα πρέπει 
όλοι να τοποθετηθούν για να καθαρίσει 
"η ήρα από το στάρι"

Αν δεν κάνω λάθος χρειάζονται μόνο πέντε υπογραφούλες.


Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ  Ν-067257

Υ.Γ.

Με την πιθανή πώληση του ΤΤ τελειώνει μια ακόμα ευκαιρία του Δημοσίου για πιθανές πιστωτικές διευκολύνσεις από την ΕΚΤ (που έκανε τη σύσταση) όπως λέει το άρθρο 1 παραπάνω.

Αχ βρε Σαμαράκο ούτε και εσύ το γνώριζες ούτε και το Στουρνάρι σου για να το χρησιμοποιήσετε στις MEGA διαπραγματεύσεις σας. Και αυτός ο MEGA συνταγματολόγος MPENNY σε αφήνει ανημέρωτο. Τι συγκυβέρνηση είναι αυτή??? 

Αλλά αφού απευθύνεστε σε στουρνάρια καλά μας κάνετε.
ΤΤ ΕΚΤ