Υπάρχουν ακόμη πολιτικοί αλλά δυστυχώς εκτός Ελλάδας.........

Η Kirchner ταπώνει την Lagarde
Kirchner κατά Lagarde…

Η χώρα μου δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι ένα κυρίαρχο έθνος…


Επειδή οι εκπρόσωποι του παγκόσμιου πλούτου έχουν χάσει

την αίσθηση και την επαφή με την πραγματικότητα, η πρόεδρος της Αργεντινής αναγκάστηκε να μιλήσει για τα αυτονόητα, τα οποία -προφανώς- καμία αξία δεν έχουν για τους υπαλλήλους του νεοταξισμού.

Έτσι, η πρόεδρος της Αργεντινής Cristina Kirchner, μιλώντας ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, δήλωσε ότι η χώρα της δεν θα καμφθεί από καμία απειλή.


Προηγουμένως, η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde, είχε δηλώσει ότι το ταμείο θα βγάλει «κόκκινη κάρτα» στην Αργεντινή, αν η χώρα δεν αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα.


Στην τοποθέτησή της η πρόεδρος της Αργεντινής μίλησε παραδειγματικά προς την υπάλληλο του ΔΝΤ σε μία προσπάθεια να την επαναφέρει στην σκληρή πραγματικότητα, την οποία η κυρία Lagarde είναι γνωστό πως δεν βιώνει


(το καθημερινό ντύσιμο της κυρίας αυτής μπορεί να ζήσει ένα χωριό της Αφρικής για έναν ολόκληρο μήνα)


«Η χώρα μου δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι ένα κυρίαρχο έθνος που παίρνει αποφάσεις με κυρίαρχο τρόπο και δεν θα υποβληθεί σε καμία πίεση και ακόμη περισσότερο σε καμία απειλή», τόνισε η Kirchner, επαναφέροντας την Lagarde στην θέση που της αρμόζει, αφού η ίδια μιλάει για κράτη σαν να είναι επιχειρήσεις ή… ποδοσφαιρικές ομάδες.


«Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, είναι η πιο σοβαρή οικονομική και πολιτική κρίση από τη δεκαετία του 1930», δήλωσε απευθυνόμενη στην Lagarde.


Βέβαια, η κρίση ίσως να μην είναι καν κρίση και να είναι ένα μεγάλο κόλπο των αφεντικών της κυρίας Lagarde, αλλά αυτό είναι κάτι που θα γίνει γνωστό στο κοντινό μέλλον…


Πηγή olympia.gr
Kirchner ΔΝΤ Μνημόνιο


Share this