Monday, 30 December 2013

Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ : Ολοκληρώθηκε η Ομαδική Αγωγή κατά Τραπεζών. Updated 17-5-2014

gmail print Facebook Twitter google+ email Favorites print
Τι σημαίνει αυτή η αγωγή ελάχιστοι μπορούν να αντιληφθούν σήμερα.
Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Ουίλς.ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Τελείωσε το πάρτυ κύριοι της Κυβέρνησης 
και του κρατικοδίαιτου Τραπεζικού Συστήματος !!! 


Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΑ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ,

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ.


ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ 
για νομικά πρόσωπα
ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΜΕ E MAIL ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

kinima.ypervasi@gmail.com


ΕΞΟΔΑ ΑΓΩΓΗΣ : 50 ΕΥΡΩ
Κατάθεση στο Λογαριασμό :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-021448-849 
ΙΒΑΝ : GR10 0172 0290 0050 2902 1448 849
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26001


1. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
2. ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ.ο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ 


ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ,

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Φ/Β.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :-- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΑΣ-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-- ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ-- ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΡΑΚΙΑ-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50%-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΕΤΩΝ-- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000 ΕΥΡΩ-- ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ-- ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ-- ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ-- ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ-- ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.


ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.


ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ,
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.

Κυριάκος Τόμπρας


---------------------------------------------------------------------------------

ΥΠΕΡΒΑΣΗ : Κίνημα Δράσης, Πράξης και Αποτελέσματος

https://www.facebook.com/groups/ypervasi/
 

https://www.facebook.com/Kinima.Ypervasi
 

https://twitter.com/Kinima_Ypervasi
 

http://www.youtube.com/channel/UCV6j-hZeyTY4QSW1GC6ztDw
 


ΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/206647376183616/
 


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
https://www.facebook.com/groups/ypervasi/206191962895824/
 Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» είναι το αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα των Πολιτών που εμπνευστήκαμε από το άρθρο 120 του Συντάγματος και αποφασίσαμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να περάσουμε εδώ και τώρα στην πράξη και να ενωθούμε στον αγώνα της δημιουργικής ανατροπής του χρεοκοπημένου μεταπολιτευτικού μοντέλου της ασύδοτης τραπεζοκρατίας.Στην «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» σεβόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και πιστεύουμε στις αρχές της κινηματικής οργάνωσης και αλληλεγγύης, των δράσεων κοινωνικού, οικονομικού, τραπεζικού και καταναλωτικού ακτιβισμού, της διαφάνειας και της συλλογικής διεκδίκησης, διακυβέρνησης, διαχείρισης και ελέγχου. Αγωνιζόμαστε για τη μαζική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας κατά της ανισότητας, της κοινωνικής και οικονομικής αδικίας και κατά της ασυδοσίας του δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και του τραπεζικού συστήματος.Οργανώνουμε και υποστηρίζουμε κινηματικές και ακτιβιστικές δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και τη συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογούμενων και Μικροφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις. Καλούμε όλους τους Πολίτες που συμφωνείτε με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, να κάνετε ο καθένας την προσωπική του «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» και, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και κομματικές σας επιλογές, να ενωθείτε μαζί μας στον αγώνα για Κοινωνική, Οικονομική, Τραπεζική, Φορολογική και Επιχειρηματική Ισονομία, Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη.


gmail print Facebook Twitter google+ email More print

13 comments:

DIMITRIOS said...

Ρωτησω κατι ? εγω που εχω 3 δανεια 2 μικρα και ενα μεγαλο ..πρεπει για καθε αιτηση να καταθεσω απο 50 ευρω?? ευχαριστω πολυ .δημητρης

SPIRIT said...

Θα ηθελα να μου απαντήσετε τι γίνετε με τα ασφαλιστικό ταμείο του ΟΑΕΕ
πρώην ΤΕΒΕ στο οποίο εχω οφειλές απο 2012. Ευχαριστώ Μιχάλης

reddress said...

Στην ομαδική αγωγή κατά των τραπεζών συμπεριλαμβάνετε η citibank

Βασιλης Μαν. said...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην ομαδική αγωγή συμπεριλαμβάνετε και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο;

diaforos said...

Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας στο https://www.facebook.com/events/663824993668242/

V.TS. said...

στην ομαδικη αγωγη,συμπεριλαμβανεται το ΤΤ κ η citybank?Tα 50 ευρω ειναι ανα τραπεζα?

GeorgeK said...

Τι μπορεί να γίνει με όσους δεν προλάβαμε την αγωγή?

damian efti said...
This comment has been removed by the author.
ΒΕ.Κ.ΑΝ. Βελκόπουλος Στέφανος & Υιοί said...

Καλημέρα σας θα ήθελα να συμμετέχω στην αγωγή αλλά έχω μερικές απορίες... Πρώτον αν εγώ συμμετέχω στην ομαδική αγωγή τι γίνετε με τους εγγυητές μου; Θα συνεχίσουν να τους ενοχλούν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές; και δεύτερον δεν έχω ακόμη κόκκινα (με πολλές προσπάθειες, χωρίς να γνωρίζω το πόσο ακόμα) για να μην εννοχλήσουν τους εγγυητές μου θα συμμετέχω στην αγωγή και θα πληρώνω κανονικά τις δόσεις; (δάνειο στεγαστικό, δάνειο επιχειρηματικό κεφάλαιο κίνησης, δάνειο καταναλωτικό)

diaforos said...

Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας στο https://www.facebook.com/events/663824993668242/

Billy said...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ Η' ΚΑΡΤΑ ?
ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Α.Φ.Μ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΥΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ !!!

jim drak said...
This comment has been removed by the author.
jim drak said...

Μακάρι να διαγραφούνε τα δάνεια.Τουλάχιστον τα στεγαστικά που η στέγη είναι από τα ιερότερα για την αξιοπρεπή ζωή του ανθρώπου.
Οι αλήτες και λήσταρχοι πολιτικοί, και τραπεζίτες με συνεργούς τους δημοσιογράφους ενήργησαν σαν προδότες εξοντώνοντας τον ελληνικό λαό και χρήζουν εκτέλεσης για εσχάτη προδοσία.
Τώρα που χάνουν τις καρέκλες …συνεχίζουν να εμφανίζονται με θράσος και κακομοιριά και να παραδέχονται ως θεατρίνοι ότι έπραξαν και λάθη και ΘΑΑΑΑΑ τα διορθώσουν. Όχι άλλη ανοχή σε αυτούς που δοκιμάστηκαν. Ζούμε ότι πιο ελεεινό, τον ύπουλο φασισμό (τρομοκρατία από τους ίδιους). Η κοροϊδία στο μεγαλείο της χωρίς ιερό και όσιο. Οι νέοι να τους τιμωρήσουν προς παραδειγματισμό και να αποκαταστήσουν τις αδικίες. Αυτή θα είναι και η απόδειξη.
Αλλά όχι να διαγραφούνε αυτά τα δάνεια μόνο της πλήρης αδυναμίας Θα είναι πάλι αδικία στο μέγιστο. Γιατί και αυτός ο ευσυνείδητος που στερείται πολλά βασικά όπως διατροφή και θέρμανση (στερεί από τα παιδιά του το φαγητό) για να είναι συνεπής στα δάνεια του και χρέη θα πρέπει και αυτός να διευκολυνθεί επιτέλους στο μέγιστο. Έλεος για τα παιδιά τουλάχιστον.
Εγώ πήρα δάνειο 40.000 για να συμπληρώσω στην αγορά μίας, μοναδικής και κύριας κατοικίας αξίας 170.000 και από τότε που άρχισαν οι περικοπές μισθών (από 1500 έπεσα στα 900) και δυσβάσταχτοι φόροι ζω σε τεντωμένο σχοινί κοιτώντας να είμαι συνεπής στις δόσεις οφειλών με ρυθμίσεις κ.λπ Δηλαδή εάν γίνει και άλλο περικοπή και αδυνατώ πλέον να πληρώνω τις δόσεις σημαίνει θα χάσω το σπίτι και τα 130.000 που έβαλα από την τσέπη μου για το δάνειο των 40.000. Πήρα το δάνειο με την προϋπόθεση ότι σε 2 χρόνια θα έβγαινα στη σύνταξη - όπως και έπραξα - και θα έπαιρνα το εφάπαξ 50.000 ώστε να αποπληρώσω το δάνειο. Μας το κόψανε 48%, ήτοι μένει 26.000. Μας δώσανε τα 12.000 και το υπόλοιπο μας λένε θα το πάρουμε το 2020 και ανάλογα αν έχουν λεφτά τα ταμεία. Αυτό είναι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ή όχι.
Τα τεράστια δάνεια στους μεγαλοοφειλέτες του κεφαλαίου, (καναλάρχες, εφοπλιστές επιχειρηματίες και πολιτικά κόμματα ) όμως χαρίζονται άνετα, σιωπηλά, ύπουλα και καλούμαστε πάλι εμείς να πληρώσουμε και αυτά. Πληρώνουμε εις διπλούν. Γίνανε οι περικοπές μισθών ως εισφορά αλληλεγγύης - για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών - και συνεχίζουν οι τράπεζες να μας πιέζουν για την πληρωμή των δανείων την στιγμή που δεν περισσεύει ούτε για θέρμανση από τους δυσβάσταχτους φόρους. Ζούμε ότι πιο αισχρό από πλευρά πολιτικής ζωής και κυβερνήσεων . Το λιγότερο είναι η φυλακή. Μακάρι να εκτελεστούν. Υγεία δεν υπάρχει, δικαιοσύνη επίσης, Αυτά πλέον για τους έχοντες μόνο. Οι προδότες πουλήσανε την συνείδηση τους και την ψυχή τους αυθαίρετα όμως πουλάνε τη χαμηλή και μεσαία τάξη στο κεφάλαιο και την χώρα ολόκληρη στους Γερμανούς. Ας πούμε εμείς το ΟΧΙ.

Post a Comment