Πάγκαλος. Το μαύρο (ναζιστικό) χρήμα όταν πηγαίνει στο κόμμα δεν είναι παράνομο (βίντεο). Δίνουμε έναν ΟΤΕ και βγάζουμε την υποχρέωση...

04 Αυγούστου 2010

Διαβάστε τι έγραφε η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ένα χρόνο πριν (Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009), για δηλώσεις Πάγκαλου σχετικά με τις “χορηγίες”“Κύριον Θόδ. Πάγκαλο, Προ ημερών είπατε επί λέξει σε τηλεοπτικό σταθμό: 

«Γιατί είναι μαύρο ένα χρήμα που το παίρνεις από τη Siemens;


Είναι μεγάλη εταιρεία. Εάν του είπαν (του Τσουκάτου) ‘Πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινε στο κόμμα σου’, γιατί αυτό είναι παράνομο»;
Η δήλωσή σας αυτή προκάλεσε αίσθηση και προβληματισμό στους ηγετικούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και στους βουλευτές του κόμματός σας. Άραγε ποια ήταν η σκοπιμότητά της;”

Προσθέτουμε εμείς ο κ. Πάγκαλος είπε και άλλα.. Τι είπε:
«Άρα εάν του είπαν, πάρε μια σακούλα με λεφτά και πήγαινε τα στο κόμμα σου, γιατί αυτό είναι παράνομο; δεν είναι παράνομο..

Στις εκλογές όλοι παίρνουν λεφτά από όλους και τα πάνε στα κόμματά τους έτσι, και εγω έχω φίλους οι οποιοι με οικονομική άνεση και μου λένε ξερεις εγω θέλω να σας ενισχύσω, οχι τετοια ποσα βεβαια δεν πήρα ποτε δεν ήμουνα ποτε τοσο ικανος … οχι εννοώ για το κόμμα έτσι, δώστε στο ΠΑΣΟΚ 10000, 5000 ευρω..»!!

Έτσι ξηγιούνται οι κατοχικές κυβερνήσεις. Από τα χρήματα των Φον Φούφουτων εκλέγονται, στους Φον Φούφουτους ξεπουλούν την Ελλάδα. 

Νομίζετε ότι έχουν υποχρέωση στην Ελληνική κοινωνία; Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.
Siemens ΟΤΕ Πάγκαλος Τσουκάτος
olympia.gr


Share this