Όταν τα ζώα απευθύνονται σε Ραγιάδες τότε μετράνε και ....

07 Ιουλίου 2012

Οι φορομπήχτες, τα... νούμερα και τα "μουσαντένια" 52 δισ. ευρώ.Με άλλοθι την παραοικονομία που δήθεν "μέτρησαν" και οργιάζει στην Ελλάδα, οι τοκογλύφοι βρήκαν τον τρόπο να κατηγορήσουν ξανά τους Έλληνες, για να μπορούν μετά να τους ξεζουμίσουν χειρότερα.  

Κάπως έτσι μας λένε τώρα, ότι τον τέταρτο υψηλότερο τζίρο μεταξύ των 17 κρατών - μελών της ευρωζώνης όσον αφορά στην παραοικονομία παρουσιάζει η Ελλάδα, με το ποσό να φτάνει και να ξεπερνά τα 52 δισ. ευρώ. 

Πως το μετρήσατε ρε παλικάρια αυτό το ...νούμερο; 

Αλλά αφού την μετρήσατε την παραοικονομία, τότε ασφαλώς, ξέρετε και που είναι, σωστά;

Γιατί δεν πάτε να την πιάσετε λοιπόν και κυνηγάτε τους εντιμους φορολογούμενους που φορολογούνται και στην πηγή και διά των πανάκριβων κι άδικων έμμεσων φόρων (ΦΠΑ, καύσιμα κλπ). 

Γιατί στοχεύετε να αρπάξετε το βιός και την μικρή ιδιωτική περιουσία;

Κατά τα άλλα, τα στοιχεία της Κομισιόν αφορούν στο 2011 και ο τζίρος της "μαύρης" οικονομίας στη χώρα μας είναι επίσης ο ένατος ανάμεσα στις 27 χώρες που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τους συγγραφείς της έκθεσης ιδεών. 

Το ποσό των 52 δισ. ευρώ είναι ότι πρέπει για να αρχίσει η προπαγάνδα και το φοροκυνηγητό. 

Αυτό εξυπηρετούν πάντα, αυτές οι δήθεν έρευνες, οι οποίες περιέχουν το μακρύ τους,το κοντό τους και ότι συμφέρει αυτόν που τις παρήγγειλε. 

Πιθανόν την ιδιωτικοποίηση των εφοριών, ώστε το πλιάτσικο και η αρπαγή να γίνει καθεστώς. 

Άλλωστε στην "έκθεση" η χώρα μας απουσιάζει από τη λίστα των "27" της ΕΕ όσον αφορά στην κοστολόγηση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών.
Κουτόχορτο
Πηγή defencenet.gr


Share this