Καρατζαφέρης vs Βελόπουλος. Κυριάκο αν παραμείνεις στο κόμμα....

Παραπληροφόρηση - Κωλοτούμπα
Κωλοτούμπα - Παραπληροφόρηση.
Κρατική ΝΕΤ 09-Νοε-2011 Και στη μέση ο κύριος Καρατζαφέρης. Πήγε στην Πρόεδρο για να ορκίσει τον κύριο Παπαδήμο.
Μπορεί να μην γνώριζε ότι ο κύριος Παπαδήμος δεν είχε κληθεί αφού ήταν μυστικό αλλά ότι δεν άκουσε τόσες μέρες τους παπαγάλους να καθησυχάζουν τον κόσμο (που αρνιόταν τον τραπεζίτη) για την απόρριψη της υποψηφιότητας του λόγω υπερβολικών απαιτήσεων και δη της μεγαλύτερης διάρκειας πέρα της 19-ΦΕΒ-2012 αδυνατώ να το πιστέψω.
Για τον "πατριώτη κύριο" Καρατζαφέρη που μάλλον κάτι παραπάνω γνώριζε, ο μόνος κατάλληλος ήταν ο Τραπεζίτης. (Sorry αλλά πλέον είμαστε απέναντι)
Ο κύριος Καρατζαφέρης κατ' εμέ πρέπει να μετακομίσει στο ΑΜΕΡΙΚΑ. Εδώ αδικείται. Εδώ δεν μοιράζουμε Oscar.

Θαυμάστε την έγκριτη δημοσιογράφο;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έλλη Στάη να αποδέχεται ότι εξαπατά τον Ελληνικό Λαό δια στόματος του κυρίου Μάνου που ενώ αναρωτιέται,
γιατί ο κύριος Παπαδήμος δεν πήρε θέση στο θέατρο του παραλόγου και έμμεσα επιτρέπει και αυτός την εξαπάτηση του Λαού μας στην συνέχεια τον χαρακτηρίζει ως εξαιρετικό υποψήφιο. Από πότε ένας που επιτρέπει την εξαπάτηση του Λαού είναι εξαιρετικός υποψήφιος Πρωθυπουργός είναι ένα άλλο θέμα.
Αυτό δεν είναι πληροφόρηση αλλά ανέκδοτο. 
Παπαγαλάκια των 100.000 ευρώ ή και πολύ παραπάνω (διπλοθεσίτες-τριπλοθεσίτες)
Δείτε την μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑ
http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-i-misthodosia-tis-ntropis-ston-9-84-onomata-lefta.html
(που τους πληρώνουμε εμείς μέσα από το λογαριασμό της ΔΕΗ) μας κοροιδεύουν καθημερινά και χασκογελάνε μπροστά στα μάτια μας. Updated.
Μετά από την 7-Νοε-2012 ο κύριος Καρατζαφέρης ήταν ο δεύτερος (μετά από τον κύριο Νούλα) που δημοσιοποίησε το θέμα των Τραπεζών και τα αίτια της δυσθεώρητης ανεργίας. 
Βελόπουλος Καρατζαφέρης Μάνος Στάη Κουτόχορτο