Εισαγγελέας Πεπονής - Καμμένος - Δισεκατομμυριούχοι πατριώτες ...

Το μεγαλύτερο λαμόγιο του σημερινού κοινοβουλίου ο Βενιζέλος που νομοθέτησε την βουλευτική ασυλία φροντίζει με νέο νόμο να κλείσει το στόμα των δύο εισαγγελέων.




για τις σημαντικότερες υποθέσεις. Προσέξτε ειδικά την τελευταία κάρτα.


Λαμόγιο Βενιζέλο συμμετείχες και  εσύ στο παρεάκι των ληστών ή πας για το χρίσμα με απόλυτη συγκάλυψη και αμνηστία του ΓΑΠ κλπ δοσίλογων;

Δείτε στο video παρακάτω τον Καμμένο που εξηγεί ειδικά αυτή την κάρτα.


Το 2009 ο διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης είχε την μεγάλη έμπνευση κι αγόρασε - για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, C.D.S, δηλαδή ασφάλιστρο κινδύνου έναντι πτώχευσης των ελληνικών ομολόγων, αξίας 1,3 δις δολάρια.

Τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη όταν ακόμα οι αγορές, δεν υποπτευόντουσαν ότι η χώρα ήταν στα πρόθυρα πτώχευσης. Ο Α. Φιλιππίδης με την αλλαγή της εξουσίας από Κ. Καραμανλή σε Γ.Α.Π. απολύθηκε και στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου προσέλαβαν τον Κλέωνα Παπαδόπουλο ο οποίος πούλησε το ασφάλιστρο αυτό σε μια ξένη εταιρεία με κέρδος περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια - για το Ταχυδρομικό μας Ταμιευτήριο.


Ξέρετε πόσο κοστίζει αυτό το ασφάλιστρο τώρα που η Ελλάδα παλεύει να μην χρεοκοπήσει; 

Περίπου 27 δισεκατομμύρια δολάρια! Κι αν συμβεί credit event, αυτό που μάθαμε νε λέμε πια «πιστωτικό γεγονός», μπορεί να φτάσει έως και 60 δις. δολάρια. 

Ο Κλέων Παπαδόπουλος το ρευστοποίησε τον Δεκέμβριο του 2009 - πριν το C.D.S (ασφάλιστρο κινδύνου) αποκτήσει έξαφνα τεράστια ονομαστική αξία, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου (μετά τις, γνωστές πια, προεκλογικές κρυφές συνομιλίες του με το Δ.Ν.Τ) προσέφυγε πια επίσημα, ως εκλεγμένος Πρωθυπουργός στο ΔΝΤ και την ΕΕ, οδηγώντας την Ελλάδα στην περιπέτεια που δυό χρόνια τώρα ζούμε όλοι οι ΄Ελληνες.


Αν ο κύριος Παπαδόπουλος δεν είχε κάνει αυτή την «ευφυέστατη κίνηση», στο χαρτοφυλάκιο του Ταχυδρομικού μας Ταμιευτηρίου θα υπήρχαν τώρα έως και 27 δισεκατομμύρια δολάρια!


 Ο Καμμένος επέμενε επί μήνες με πείσμα να συσταθεί επιτροπή στην Βουλή με σκοπό να ερευνήσει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πουλήθηκε το πολύτιμο C.D.S και να αποκαλυφθεί ποιοι "πατριώτες" κρύβονται πίσω από την ξένη εταιρεία που το αγόρασε.


Όπως γνωρίζουμε είναι εύκολο πια να ανιχνευθούν οι πραγματικοί κάτοχοι κάθε off-shore εταιρείας οπουδήποτε και αν εδρεύει, φτάνει να υπάρχει πολιτική βούληση. Eχει άραγε την εξουσία και την θέληση η προσωρινή κυβέρνηση να κινήσει την διαδικασία "αποκάλυψης";

Το θέμα αφορά ένα υπέρογκο περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου που χάθηκε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του και που θα ήταν σκόπιμο να γνωρίσουμε σε ποιους πουλήθηκε, αν πλήρωσαν μετρητά τα περίπου 1 δισεκατομμύριο, 340 εκατομμύρια δολάρια στο Τ.Τ. και κυρίως που βρήκαν τα τόσα πολλά λεφτά τα φυσικά πρόσωπα - Έλληνες, που λέγεται ότι κρύβονται πίσω από την εταιρεία.


 Ο κ. Καμμένος δεν βρήκε ανταπόκριση από τους αρχηγούς των κομμάτων και τους βουλευτές στην προσπάθειά του αυτή. Αντιθέτως απειλήθηκε όπως κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή.




μια και το video για κάποιους λόγους εξαφανίστηκε από το κανάλι στο οποίο βρισκόταν .... πάμε ξανά....


Οι "πατριώτες" εν τω μεταξύ που αγόρασαν το ασφάλιστρο κινδύνου- αν δεν το έχουν ήδη πουλήσει και καρπωθεί δισεκατομμύρια δολάρια, κατάφεραν να κρατήσουν τους εαυτούς τους μακριά από την τσιμπίδα του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος κ. Γ. Πεπονή - ο οποίος αντιπροσωπεύει την Αρχή που θα αποφασίσει για το αν ευσταθούν οι καταγγελίες του κ. Καμμένου ώστε η υπόθεση να ερευνηθεί πλήρως και να δοθούν όλες οι λεπτομέρειες, (όποιον και αν αφορούν) στην δημοσιότητα.

Δημοσιεύτηκε από www.protagon.gr την 28 Νοεμβρίου 2011
Δείτε το post ''Το Άθλιο Ελληνικό Κοινοβούλιο''
CDS Καμμένος Πεπόνης ΤΤ Μουζακίτης Βενιζέλος