Γιώργος Κουρής. Οι καναλάρχες και οι Δικαστικοί....


Ακούστε τα video και ιδιαίτερα το τελευταίο και θα καταλάβετε που κολλάει η φώτο.

Γιώργος Κουρής : Ο Τσοχατζόπουλος είναι μαλάκας.


Κάτι σαν μήνυμα ότι δεν θα πάει σαν τον Τσοχατζόπουλο.

Δαπάνες Κομμάτων


Για τα πετρέλαια.
Προσέξτε το το όνομα του Αμερικάνου ''Χέλη'' που αναφέρει ο Κουρής στο video. 
Σας αντιγράφω ένα μικρό απόσπασμα από το post Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα όπου έχω ξαναδεί το όνομα Χέλη.

'' Κήρυξε έκπτωτο τον Ελληνοαμερικανό Χέλη ο οποίος -άκουσον άκουσον –το 1932 σύναψε σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο και δέσμευσε τη χώρα για 100 χρόνια. Ο κ. Μάρτης προσπάθησε με τον κ. Ματέϊ (πρόεδρο της Ιταλικής Κρατικής Εταιρείας Πετρελαίων)να αρχίσουν εξορύξεις από το Ιόνιο. Ο περίεργος θάνατος του τελευταίου διέκοψε τις προσπάθειες και σε συνδυασμό με όσα είπαμε για τον Ιωαννίδη παραπάνω η Ελλάδα δεν προχώρησε σε αυτό το θέμα. Η Ελλάδα έχει ουράνιο (7 τόνους), νικέλιο, χρυσό άργυρο και χρώμιο  και βωξίτες. Ο κ. Μάρτης πιστεύει δύο εκπληκτικά πράγματα.1ο εάν αξιοποιηθεί ο πλούτος αυτός η Ελλάδα θα εξελιχθεί διαφορετικά και 2ο η Ευρώπη θα είναι πλήρης σε πολλά και διαφορετικά σημαντικά ορυκτά. ''

Αν θυμάμαι καλά το ίδιο όνομα έχω δει και στο βιβλίο του δολοφονηθέντα Μπάτση '' Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα'' Αλλά αυτό θα το ψάξω σε δεύτερη φάση. Ακούστε τον Κουρή τι λέει με στοιχεία εξώφυλλα εφημερίδων της εποχής.



Το 1939 ο Μεταξάς εγκαινίασε τις γεωτρήσεις και με 50% φορολόγηση και
το 1940 είπε το ΟΧΙ στους Γερμανούς. Αλλά τότε ήταν αλλιώς.
Σήμερα οι αληταράδες Βενιζέλος - Σαμαράς - Μπακογιάννη συναγωνίζονται στο ξεπούλημα της χώρας.
Κουρής Πετρέλαιο Τσοχατζόπουλος Χρέος Οικονομία Μπάτσης Χέλη