Ο θίασος της Βουλής παρουσιάζει την κωμωδία της χρονιάς: Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας.

Για να καταλάβετε την παράσταση που ακολουθεί αντί για εισιτηρίου πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθήσετε το video του κυρίου Ρουμελιώτη. Όχι αυτόν του ΔΝΤ αλλά αυτού που βγήκε σε πρόωρη σύνταξη μετά τις δηλώσεις του την 15-Δεκ-2011.Ο κύριος Ρουμελιώτης τα είπε όλα μέσα σε ένα λεπτό και από ότι είδατε στο video ήταν ο πρόεδρος εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ.


Πάμε τώρα και στην παράσταση της Βουλής.
Πρωταγωνιστούν
Γιάννης Τραγάκης (Ν.Δ.),  Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ν.Δ.),  Απόστολος Κακλαμάνης (ΠΑΣΟΚ),  Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜ.ΑΡ.),  Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ),  Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ),  Σταύρος Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ),  Γιάννης Δημαράς (ΑΝ.ΕΛ.),  Μιχάλης Αρβανίτης (Χ.Α.),  Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ)

Guest star Γιάννης Καπελέρης, Γιάννης Διώτης


Η παράσταση θα μπορούσε να έχει και τίτλο

Καπελέρης - Διώτης οι κύριοι ΔΕΝ θυμάμαι ΔΕΝ νομίζω ΔΕΝ γνωρίζω.

ή
Πλήρωνε Έλληνα ραγιά αιματοβαμμένους φόρους για να παρακολουθείς δωρεάν παραστάσεις.

Μέρος Α
Γιάννης Καπελέρης σε ρόλο Μάρθας Βούρτση.

 

Μέρος Β

Γιάννης Διώτης σε ρόλο εισαγγελέα. Όσον για τη συμφωνία με τους Ελβετούς που ακούγεται σε κάποια video αυτό που ξέρω προσωπικά είναι ότι ήδη έχει ψηφιστεί ο ν.4034/2011 (31-Δεκ-2011) που σαφέστατα είναι εις βάρος του Δημοσίου σε σχέση με αυτόν που ίσχυε μέχρι τότε. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στα κόμματα σας.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη παράσταση, σύντομα θα ανέβει στο  hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/Synedriaseis
 

Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ  Ν-067257
Κωνσταντοπούλου Κοντονής