Ο Δον - Μητσοτάκης και η λατρευτή του ... οικογένεια.

Σιγά σιγά μας λύνονται πολλές απορίες για την νεώτερη ιστορία χωρίς να περιμένουμε 30 χρόνια για να ανοίξουν οι φάκελοι όπως συνήθως. Γεγονός που καθιερώθηκε προφανώς για να προλαβαίνει το σύστημα να δημιουργεί τους νέους του λαγούς. Κάτι που γίνεται πλέον δυσκολότερο εξαιτίας της πληθώρας πληροφοριών κάποιων διαδικτυακών ιστότοπων όπως θα καταλάβετε στη συνέχεια.


Καρατζαφέρης - Καμμένος - Κουβέλης - Μητσοτάκης - Μειμαράκης - Καμίνης - Γλέζος.



Και μια μικρή αλλαγή. Στη Θέση του Μητσοτάκη η Ντορούλα.

Θα μου πείτε που θυμήθηκες τώρα την παρουσίαση του βιβλίου του Μητσοτάκη;

Αφορμή ήταν οι χθεσινές (Κυριακή 3-Μαρτ-2013) αναρτήσεις κάποιων blogger.

Ανάρτηση 1η του alithiastofos.blogspot.gr  με το ερώτημα: Θα θέλαμε να ξέρουμε γιατί ρε Πάνο όταν ανέβηκε στο βήμα ο άλλος… Πάνος (Αποστόλου) και κατακεραύνωσε τον Σαμαρά για τον ρόλο που έπαιξε το 93 τον διέκοψες, λέγοντας καλά θα είναι να μην τα σκαλίζουμε; Φοβήθηκες μην σου χαλάσει την..συντεκνιά με την νουδουλα; Το ότι είσαι κρυφομιλητής μαζί τους το υποψιαζόμασταν, αλλά με τον χθεσινό τρόπο σου το επιβεβαίωσες. Εσύ θα έχεις χειρότερη κατάληξη από τον Καρατζαφέρη. Ξέρεις μας θυμίζεις επ΄ ακριβώς τον Ανδρέα που την ίδια στιγμή που έλεγε έξω οι βάσεις… υπόγραφε νέα συμφωνία χειρότερη .


Ανάρτηση 2η του freepen.gr σχετική τόσο με την παρουσίαση του βιβλίου Μητσοτάκη: Δυστυχώς, όμως, ο κ. Μητσοτάκης ήταν υποχρεωμένος να σιωπήσει, προφανώς, για να απενοχοποιήσει τον σημερινό Πρωθυπουργό από τις ευθύνες του για το «βρώμικο ΄93», ελέω του πολιτικού μέλλοντος του Κυριάκου (πρωταρχικώς) και της Ντόρας (δευτερευόντος), στον θρυλούμενο σύντομο ανασχηματισμό της παρούσας κυβέρνησης!. όσο και δύο παλαιότερα video που είναι πολύ σημαντικά.
Μετά το 1.20




Μετά το 4.00 μιλάει για βολέματα και ΟΤΕ και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί




η επιστολή που ακολουθεί την οποία βρήκαμε στο https://ixnos.blogspot.gr/2013/03/1993.html   όπου επιπλέον γίνεται λόγος και για ένα δημοσίευμα της 27-Απριλ-2008 του Άρη Ραβανού για πιέσεις του του κόμματος Πολιτικής Άνοιξης -Σαμαράς ώστε να περάσει η ΝΔ το νομοσχέδιο για τον ΟΤΕ.
 


Και μετά ήρθε το εξώφυλλο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που σχετιζόταν με



την 3η ανάρτηση του ixnos.blogspot.gr σχετικά με τη σύμβαση 8004/97 ΟΤΕ - Intracom, που υπογράφτηκε τον Δεκέμβριο 1997 με αξία 328,3 δισ. δρχ. ή 963,7 εκατ. ευρώ (αρχικό τίμημά 222,7 δισ. δρχ) και που σύμφωνα με το post δεν αποκλείεται να αποτελεί τη μεγαλύτερη σύμβαση όλων των εποχών, όπου επιπλέον σημειώνεται ότι καμία προκαταρκτική έρευνα δεν ξεκίνησε ποτέ , παρά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, ιδίως του Σεπτεμβρίου του 2010, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης κατέθεσε ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των δωροδοκιών της Siemens.

Τα δημοσιεύματα αυτά σύμφωνα με το lobbystasgr.blogspot.gr είχαν γίνει από την Αριστέα Μπουγάτσου και όπως επιπλέον μας ενημερώνει το συγκεκριμένο post:  οι βουλευτές που είχαν συμμετάσχει τότε σε εκείνη την επιτροπή, ενώ ψηφίσαν μετά δεν νοιάστηκαν για το αν  αυτό που ψήφισαν δεν εφαρμόστηκε, ούτε ξανασυζητήθηκε. Και ουδέποτε η Βουλή ζήτησε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει με αποτέλεσμα δύο χρόνια μετά ένα από τα μεγαλύτερα ΣΚΑΝΔΑΛΑ των τελευταίων δεκαετιών που έριξε μια κυβέρνηση του 48% (σύμφωνα με το olympia.gr) να οδεύει για παραγραφή.

Ένα από τα μέλη, αυτής της εξεταστικής που κατά το lobbystasgr.blogspot.gr δεν έκανε τίποτα για να παρέμβει η Δικαιοσύνη, ήταν και o Πάνος (Καμμένος) που κατά τον alithiastofos.blogspot.gr διέκοψε τον άλλο Πάνο στο προσυνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. στην Πάτρα όταν ο δεύτερος άρχισε να μιλάει για το ρόλο Σαμαρά στην πτώση του Μητσοτάκη το 93, ο οποίος Μητσοτάκης σιώπησε κατά το freepen.gr για τις ευθύνες Σαμαρά στο βρώμικο 93.




Απενοχοποίηση Σαμαρά για το 93 
= Θέση Μητσοτάκη = θέση Καμμένου 

=> 

Αναβάθμιση Καμμένου  + Κυριάκου + Ντόρας. 

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.




Και αν πάρουμε σαν κριτήριο ιεράρχησης την θέση των παρευρισκομένων στην παρουσίαση του βιβλίου τότε είναι σίγουρο ότι ο Πάνος (Καμμένος) έχει ανέβει πολλά σκαλιά στο matrix που ζούμε.




Και μια-δυο σημαντικές παρατηρήσεις, προερχόμενες από το παλιό καλό olympia.gr που βοήθησε την ανέλιξη του Καμμένου:
1. aνάρτηση του olympia.gr με τα λεγόμενα του Πάνου (Καμμένου) στην εξεταστική για την Siemens: όσο περνάει ο καιρός θα οργανώνονται τα συμφέροντα και θα πλήττεται η Επιτροπή, είτε μέσω πληρωμένων κονδυλοφόρων, που χρησιμοποιούν ως συμβούλους οι εταιρείες, είτε με άλλους τρόπους που φοβούμαι ότι θα είναι πολύ πιο επώδυνοι και για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. 2.  σχόλια του olympia.gr για το συγκεκριμένο θέμα: Ποιος είχε συμφέρον ν απαγάγει μια ολόκληρη Εξεταστική που ήταν έτοιμη να καλέσει τον Σωκράτη Κόκκαλη και τους Γεώργιο Καλδή και Αλέξανδρο Λέτσα, δικαιούχους των Placid blue και Fairways να καταθέσουν;
Η απαγωγή μυστήριο έκανε κόμπο το στομάχι του Χρυσοχοίδη.
Ηταν κι εκείνη η γαμημένη επιστολή -βόμβα με αποστολέα τον “Χρήστο Καραβέλα” που είχε σκοτώσει τον υπασπιστή του, λίγες ώρες μετά απο την έφοδο των ανδρών της ΕΥΠ σε βίλα των βορείων Προαστείων.
Υ.Γ.
1. Επειδή η εκτόνωση των ραγιάδων είναι απαραίτητη βαλβίδα για την λειτουργία του συστήματος σύντομα θα έχουμε και νέα λαγουδάκια.



2. Κάποια παλαιότερα και χρήσιμα θεματάκια για τη Siemens
3. Και κάτι άσχετο με το θέμα. Ένα απίστευτα ενημερωτικό video για την καταγωγή του ALEXIS CIPRA με την χορηγία του καλοδιαβασμένου Σπύρου Χατζάρα.