Η κατίνα Σουφλή απειλεί με μηνύσεις τον ...

Ανεβάζουμε μια πιθανότατα καλοπληρωμένη ανάρτηση για να ρίξουμε λάσπη στους ανθρώπους που έχουν κάνει ενέργειες και πράξεις τις οποίες εννοείται πως γνωρίζει προσωπικά με κάθε λεπτομέρεια αφού ως γνωστό συμμετείχε στις αρχικές προσπάθειες που τελικά δεν απέδωσαν γιατί ενοχλούσαν πολλούς.

Στην συνέχεια αποκρύπτουμε από τους Πολίτες της Πατρίδας μας τις ενέργειες  που έχουν γίνει και εννοείται πως αποκρύπτουμε και τα στοιχεία  που ανιδιοτελώς είναι ανηρτημένα στο διαδίκτυο εδώ και μήνες προς χρήση όλων.

Μετά αφήνουμε υπονοούμενα για νομικές ενέργειες.



Μιας και βάζεις χιλιάδες ερωτήσεις επέτρεψε μου τιποτένιο ανθρωπάκι να κάνω και εγώ μία και μόνο ερώτηση και μάλιστα σύντομη.

Ας υποθέσουμε ότι τα Ιδρυτικά μέλη του Κινήματος
μετατράπηκαν σε νεφελίμ

Εσύ που αποκρύπτεις τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τους Πολίτες
και προβάλεις τις 360 μεταξωτές κορδέλες
σε τι έχεις μετατραπεί??
Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257

Υ.Γ. 
Και μια τελευταία ερώτηση. Στη διαδρομή σε εξαγόρασαν ώστε να δημιουργήσεις το επεισόδιο την 02-08-2013 και από τότε άρχισες να ασκείς και την απαραίτητη λογοκρισία (βλ. παρακάτω) που βολεύει τους πιθανούς χρηματοδότες σου;;


Διότι μόνο αν καλοπληρώνεσαι μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει τις μπούρδες που γράφεις.

Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να προβάλεις τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ΑΝΑΚΟΠΕΣ διαταγών πληρωμής ώστε να προστατέψουν οι Πολίτες τις περιουσίες τους όπως γνωρίζεις προσωπικά όσο και σε μηνύσεις και ΑΓΩΓΕΣ που και εσύ θα έπρεπε να έχεις καταθέσει.