Στις 29/4/2014 εκδόθηκε από το 9ο Τριμελές Τμήμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων με αριθμό 1246/2014 η οποία έκανε δεκτή εν όλω την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Φλωρά Γεώργιου κατά του ΟΑΕΕ.

Πρόσφατα ανέβηκαν στο διαδίκτυο δύο πολύ πολύ ωραία video.
Δύο video που τα επαγγελματικά επιμελητήρια θα έπρεπε να έχουν κάνει σημαία τους.
Δύο video που θα έπρεπε να έχουν παρακολουθήσει όλοι οι μικρομεσαίοι έμποροι που έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ.


Το πρώτο ανέβηκε την 06-Ιουνίου-2014 και έχει μόνο 805 προβολές.





Το δεύτερο ανέβηκε την 17-Ιουνίου-2014 και έχει μόνο 812 προβολές.



Σχολιάζω τις προβολές γιατί υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες ανασφάλιστων ΟΑΕΕ που τα συγκεκριμένα video θα έπρεπε να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Μάλλον τελικά είχα δίκιο όταν μίλαγα για λαγουδάκια
και σίγουρα είχε δίκιο ο κύριος Φλωράς τον Ιούλιο του 2013 όταν μου έλεγε ότι ακόμη και αν εμφανιστούν κάποιοι για να βοηθήσουν θα το κάνουν για ιδιοτελή σκοπούς.

Δυστυχώς σε μια κοινωνία προβάτων τα πάντα μετατρέπονται σε μπίζνα.

Ενδιαφέρων έχει και το πόσα ιστολόγια ανέβασαν την ανάρτηση 
Ο Γ. ΦΛΩΡΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
όπου ο κύριος Φλωράς καταγράφει την αντιμετώπιση που είχε στη δικαστική του προσπάθεια από αυτούς που έπρεπε να προστατεύουν τους μικρομεσαίους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, με κορυφαία συνδικαλιστική θέση στα Επιμελητηριακά θέματα, μου έκανε δημόσια επίθεση τον Νοέμβριο του 2013 και με απεχθή σχόλια προσπάθησε να με λασπώσει όταν ανέφερα τον τότε σχεδιασμό για την Γνωμοδότηση του Συνταγματολόγου κ. Μανιτάκη αλλά και για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΑΕΕ.

Τόσο το video όσο και η ανάρτηση επιβεβαιώνουν ότι Σπυρόπουλος, Κορκίδης και Αλιπράντης όχι μόνο γνωρίζουν ότι υπάρχουν λύσεις αλλά και ότι είναι απολύτως συνένοχοι στις ζημίες που έχουν υποστεί οι Μικρομεσαίοι στην Πατρίδα μας.
Κορκίδης Μανιτάκης