Αφιερωμένο στους δούλους που περιμένουν την Λύτρωση από τον δήθεν Άθεο Προσκυνητή Axel.


Ευελπιστώ να βρεθούν και άλλοι Άνθρωποι του Θεού όπως ο Κώστας Ουίλς που θα μοιράσουν γνώση ώστε να κτιστεί η κοινωνία των Ελλήνων που περιγράφεται στην κλασσική παιδεία των Ελλήνων, Ομηρικά Έπη, όπου ο κάθε Άνθρωπος μαθαίνει να εκτιμά Αξίες και Ανθρώπους.


Άκου Μαλάκα Τσίπρα δούλε της Εκκλησίας, είτε της δήθεν Ορθόδοξης είτε της Δυτικής και δήθεν Άθεε ποιος είναι ο τρόπος για να Λυτρωθεί η πατρίδα των Ελλήνων και ααάν έχεις άντερα συνέχισε τις οπερέτες ωσάν να βρίσκεσαι στη Λυρική Σκηνή.

Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους υπόλοιπους λαγούς είτε της επτακομματικής συγκυβέρνησης είτε των εξωκοινοβουλευτικών απο-κομμάτων και κινημάτων όπως και για τους νομικούς - δικηγόρους είτε ελεύθερους επαγγελματίες είτε των αφορολόγητων ΝΠΔΔ. Εκκλησίας κλπ.

ο ποίμνιο των δούλων φουντάρει και όλοι σας τα πνευματικά σας δικαιώματα εκμεταλευόμενοι επ΄ εκβιαστικής αμοιβής τον πόνο τους.


Ευτυχώς υπάρχει και κάποιος που μας ξεστραβώνει.

https://eamb-ydrohoos.blogspot.com/  Αντιγράφω ένα απόσπασμα
Το 1994 παρέδωσα στη δημοσιότητα αυτό, το οποίο θεωρώ κορυφαίο πνευματικό μου "απόκτημα": Τη Θεωρία των Αριθμών ... Το "εργαλείο", το οποίο ξεκλειδώνει την ελληνική γλώσσα στο σύνολό της ... Το "εργαλείο", το οποίο ανοίγει ταυτόχρονα καί τα αρχαία ελληνικά ιερά κείμενα καί τα χριστιανικά ... Το "εργαλείο", το οποίο, με την ύπαρξή του και μόνον, αποδεικνύει ότι οι θρησκείες όλων των ανθρώπων είναι συγκοινωνούντα "δοχεία", τα οποία λειτουργούν με βάση τον σχεδιασμό ενός Υπέρτατου Νου. Συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τότε που παραδόθηκε στη δημοσιότητα αυτή η θεωρία, η οποία "ανοίγει" το σύνολο των ιερών κειμένων και όμως συνεχίζει να παραμένει "αόρατη".

Και ελπίζω όσοι θέλουν να λέγονται Έλληνες να αφιερώσουν λίγο χρόνο. Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα γίνουν κατά πολύ σοφότεροι.


Όπως θα γίνεται κατά πολύ σοφότεροι όσοι αφιερώσετε τον χρόνο να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή ενός εκ των απειροελάχιστων Ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια της τελευταία τριετίας και μάλιστα χωρίς απώτερους σκοπούς.




--- Updated 20.08.2019 ---
Όπως τραγουδά ο Βαγγέλης Πυθαρούλης ... στα Παραμύθια ...

τα παραμύθια https://eamb-ydrohoos.blogspot.com/


και 


η ΑΛΗΘΕΙΑ http://www.ydrohoos.gr/biblio.htm

Βουλευτική-Ασυλία