eamb-ydrohoos : Εν αναμονή ... Βαρθολομαίος : Η υπακοή είναι μόνιμη πηγή αγιασμού για το Δούλο των Δούλων...

Όταν υπάρχει χρήμα να τρώμε είναι όλοι μια χαρά ...

Αυτά είναι απλά πράγματα όπως γράφει και ο "φίλος" μας eamb-ydrohoos "Ό,τι συμβαίνει γύρω μας, συνδέεται με την έννοια της επιβίωσης".

Άλλοι επιβιώνουν επειδή εργάζονται και παράγουν 


και άλλοι εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια και κάτι 

εκμεταλλεύονται το φόβο των Ανθρώπων και επιβιώνουν 

δίνοντας οδηγίες από το παρασκήνιο σε κάποιους άλλους 

για το πως θα οργανώνουν τη ληστεία των πολλών 

που ακολουθούσαν μία φυσιολογική Ανθρώπινη ζωή.
Οι βάσεις βέβαια για όλο αυτό το story που εκμεταλλεύονται οι Δούλοι του Θεού προϋπήρχαν από την εποχή του αριστοκράτη Αριστοτέλη αλλά δεν είναι θέμα ανάλυσης για τον τρόπο διαχείρισής τους στο παρόν άρθρο.

Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι ότι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ επιβίωση όλων έχει γίνει από δύσκολη έως αδύνατη και τούτο διότι το πλήθος αυτών που προσπαθούν να επιβιώσουν με τη ληστεία ή την εξαπάτηση, των πολλών που επιπλέον είναι και άνεργοι, έχει πολλαπλασιαστεί με γεωμετρική πρόοδο. 

Όλα αυτά τα απλά θεματάκια τα έχει αναλύσει ο φίλος μας eamb-ydrohoos εις βάθος μέσα από τις αναρτήσεις του. Προφανώς και σύμφωνα με την άποψη των περισσοτέρων που παρακολουθούν αυτές τις αναρτήσεις ο eamb-ydrohoos είναι ένας πολύ διαβασμένος που είχε αφυπνιστεί από πολύ νωρίς και κατάφερε να αναπτύξει και μια ολόκληρη θεωρία που θα δώσει λύση όχι μόνο στα προβλήματα της Ελλάδας μα και της ανθρωπότητας.

Παρακολουθώντας και εγώ προσωπικά τις αναρτήσεις του αφού όμως είχα πράξει όσα προβλέπει ο νόμος και η κοινή λογική (δηλαδή την καταγγελία στη Δικαιοσύνη των κακουργημάτων που έχουν τελεστεί κατ'  αρχήν εις βάρος μου αλλά παράλληλα αφορούσαν και τον τόπο μας συνολικά), διαπίστωσα ότι γενικώς δεν έχει και πολλές διαπροσωπικές επαφές. Εύκολα θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αντικοινωνικός κάτι σαν το παπαδαριό δηλαδή.

Όλο αυτό δεν μου ήταν αντιληπτό μέχρι χθες όπου δυο - τρεις φράσεις του φίλου μου του Κυριάκου του Βελόπουλου σε συνδυασμό με μία μήνυση που δεν κατέθεσαν τα πρώην φιλαράκια της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ κτύπησαν alarm.




Βελόπουλος : Οι Γερμανοί είναι ισχυροί ??

Μα ο eamb-ydrohoos έγραφε σε ανάρτηση του την 18.09.2011 ότι :
"οι Γερμανοί είναι τα χαϊβάνια της Ευρώπης που ορμάνε, να κατασπαράξουν κάποιον (στη συγκεκριμένη περίπτωση την Ελλάδα) σαν αιμοβόροι σκύλοι, όχι επειδή είναι άνθρωποι του πάθους, οι οποίοι αποκτηνώνονται από αυτό, αλλά επειδή απλά κάποιος τους έχει κάνει να σκέφτονται σαν σκύλοι ...Έχουν αφεντικό και από ένα σημείο και πέρα δεν καταλαβαίνουν πότε σκέφτονται μόνοι τους και πότε απλά εκτελούν εντολές. Ορμάνε χωρίς δεύτερη σκέψη εναντίον όποιου (στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Ελλάδα) τους υποδείξει το αφεντικό αυτό, όπως θα έκανεν εάν σκεφτόνταν μόνοι τους. Ορμάνε σαν θηρίο, αλλά είναι σαν αφελείς ζώα. Είναι κουτοί άγριοι σκύλοι, που δεν ελέγχουν εκείνον που τους χειρίζεται σαν ζώα. Αυτό είναι το πρόβλημα και αυτό είναι που τους χαρακτηρίζει. Αρπακτικοί και αιμοβόροι άνθρωποι, που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους σαν άγριοι σκύλοι, υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν είναι χαϊβάνια. Χαϊβάνια είναι μόνο αυτοί, που λειτουργούν σαν αφελείς σκύλοι, γιατί αυτό απαιτούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Χαϊβάνια είναι αυτοί, που έχουν "αφεντικά" σαν σκύλοι."

Και ο φίλος μου ο Βελόπουλος συνέχισε : οι δύο παγκόσμιο πόλεμοι έγιναν για την οικονομία. Οι Γερμανοι.... δεν είχαν ενέργεια. Η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν έχει πετρέλαια είναι η Γερμανία.

Και έτσι μου ξαναθύμισε μια άλλη πιο πρόσφατη ανάρτηση του eamb-ydrohoos της 19.02.2015 όπου έγραφε ότι : 

"Η Ρωσία σε όλες τις μορφές της ...Είτε ως ορθόδοξη δύναμη είτε ως κομμουνιστική είτε σαν "εξωγήινη", είναι πάντα χρήσιμη. Είναι μια μεγάλη δύναμη, η οποία ξεπερνάει τα "μέτρα" των κρατών τής Ευρώπης και πάντα μπορεί να λειτουργεί εναντίον τους σαν "φόβητρο". Πάντα με αυτήν "ξεκινάνε" το "δούλεμα" των λαών και πάντα πάνω της "τελειώνουν" τον οριστικό "σχεδιασμό" ...Η Ρωσία, την οποία ελέγχουν απόλυτα από τότε που οι πετρελαιοτραπεζίτες τής Νέας Υόρκης ανέτρεψαν τον Τσάρο με τους δικούς τους "προλετάριους". Από τότε -  μέχρι τώρα -  την ελέγχουν απόλυτα."

Γεγονός που μου θύμισε ότι ο Δούλος των Δούλων του Θεού Πούτιν αποκαλεί τα Σκόπια




και ότι η Ρωσία όπως επισημαίνει ο φίλος knossopolis είναι εκ των βασικότερων μελών του ΔΝΤ που κονομάνε από τη ληστεία της Ελλάδας.



Και για να θυμηθούμε το ΔΝΤ μπήκε στην Ευρώπη από το παράθυρο όπως γράφουν στο olympia την 04.04.2015 οι κολλητοί του Αμερικανοσπούδαστου (οικονομολόγου;;;) AxelοΚαμμένου που βλέπει τους Αμερικάνους ως "φυσικούς συμμάχους"



Το μνημόνιο υπογράφηκε από την Ελληνική βουλή με μία πραξικοπηματική πράξη καταστρατήγησης του συντάγματος, χωρίς την πλειοψηφία των 181 βουλευτών 48 ώρες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ECOFIN και 24 ώρες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ECOFIN, η τότε κυβέρνηση ΓΑΠ κατέθεσε την ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που έδινε υπεραρμοδιότητες στον Παπακωνσταντίνου! 

Μετά τη δόλια, παράνομη και εσκεμμένη υπογραφή του μνημονίου η Ελλάδα απείχε από τη συνεδρίαση του Εcofin στην οποία ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΥ 122 που έθετε ασπίδα προστασίας για ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ πλην της Πατρίδας μας που 48 ώρες πριν είχε παραδοθεί στο ΔΝΤ.


Και σύμφωνα με άλλη ανάρτηση της ίδια πηγής την 11.05.2010 Η Goldman Sachs γνώριζε την απόφαση του Ecofin. Γι’ αυτό «σκοτώθηκαν» να υπογράψουν το νομοσχέδιο του αίσχους μία ημέρα πριν!

Προσέξτε η ανάρτηση είναι 11.05.2010. Δηλαδή η δόλια ζημία της Ελλάδας ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή και στους εδώ εμπλεκομένους αλλά και στους Ευρωπαίους "ηγέτες".
Για τις νομικές ενέργειες το αφήνω προσωρινά ...........

Αυτό που ξεχνάει να πει το olympia είναι ο πραγματικός λόγος του παιχνιδιού. 

Τα δύο swaps των 2 και κάτι δισεκατομμυρίων του δήθεν Γερμανοτραφή και Γερμανόφιλου Σημίτη ήταν κατ' εξακολούθηση ακαταχώρητα στα βιβλία του Κράτους.

Από τα swaps αυτά η Goldman Sachs άρπαξε κατά δήλωση της όπως γράφει και πάλι το olympia την 31.05.2012 δύο δισεκατομμύρια τριακόσια εκατομμύρια (2.300.000.000,00€).
Αυτό που θέλει λίγο ψάξιμο αν είναι τα ίδια swaps που σήμερα κοστολογούνται είκοσι και κάτι δισεκατομμύρια (20.000.000.000,00€).


Αυτό που είναι σίγουρο ότι κάποια από τα swap που είχε υπογράψει ο Σημίτης με σύμβουλο τον Παπακωνσταντίνου ήταν ακαταχώρητα στους προϋπολογισμούς μέχρι που ανέλαβε ο Παπακωνσταντίνου το 2010 την κατάλληλη θέση προκειμένου να τα εμφανίσει.
Πάνω από δέκα χρόνια ψευδείς κρατικοί προϋπολογισμοί και δήθεν υπάρχουν απο-κόμματα που ενδιαφέρονται να αποκαταστήσουν τη Δικαιοσύνη και να υπηρετήσουν τους Πολίτες.




Μα αυτά και με αυτά φθάσαμε και στο κλείσιμο των Τραπεζών που τα πρώην φιλαράκια της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ γνωρίζουν πάρα πολύ τι έπρεπε να πράξουν και μάλιστα το είχαν αναγγείλει πριν καν οι τράπεζες κλείσουν .......



Εξ όσων γνωρίζω μέχρι αυτή τη στιγμή (Τρίτη απόγευμα) δεν έχει κατατεθεί κάποια μήνυση για το συγκεκριμένο θέμα όχι μόνο από την ΥΠΕΡΒΑΣΗ αλλά ούτε και από τους Νικολόπουλο Ραχήλ ΑΝ.ΕΛ. και ΣΥΡΙΖΑ.........

Το μόνο που έγινε και αυτό με σχεδόν τρία χρόνια καθυστέρηση


είναι η ερώτηση στο παραμάγαζο για τα 90 δισ του ELA.
*άσχετο με την ανάρτηση : αυτό που έδωσε η απάντηση ήταν η απόδειξη περί επτακομματικής, και όχι μόνο, συγκυβέρνησης διότι η ερώτηση είχε βασιστεί σε ΦΕΚ τα οποία
είχαν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο από τον Φεβρουάριο του 2012, δηλαδή 7 μήνες πριν την κατάθεση της ερώτησης και 9 μήνες πριν το δελτίο ειδήσεων.


Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι το γιατί δεν κατατέθηκε η μήνυση και γιατί κατατέθηκε η ερώτηση λιγες ημέρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών. Τυχαίο????

Αλλά αφού δεν μπορώ να ρωτήσω τους αρμόδιους, η σκέψη μου επανήλθε σε ένα απόσπασμα του eamb-ydrohoos που είχα αναρτήσει πριν από τρεις μήνες (30.03.2015) :
Συμφέρει τις ΗΠΑ να εμφανίζεται η Ρωσία σαν ένας απειλητικός γίγαντας, ο οποίος δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μεμονωμένα κράτη τής Ευρώπης.......

Απλά τότε η καταστροφή των πολιτών ερχόταν από τις σφαίρες των όπλων, ενώ τώρα έρχεται με κατασχετήριες εντολές από τις τράπεζες. Θέλουν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα, για να "πουλήσουν" "σωτηρία" στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι παθαίνει αυτός, ο οποίος δεν δέχεται τα χρέη του, ώστε να πάνε να ζητήσουν δανεικά από τους Αμερικανούς και τη σιωνιστική συμμορία. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης......

Το κέρδος, το οποίο ενώνει μια συμμορία.
Το κόλπο των "νταβατζήδων" του δρόμου, οι οποίοι μπαίνουν και κάνουν τεχνητή φασαρία μέσα στα μαγαζιά, για να πουλάνε "προστασία". Ο ένας κάνει τον "καλό" και βολεύεται σχεδόν δίπλα στο "αφεντικό" και ο άλλος κάνει τον "κακό" και πιάνει τη "γωνία" τής τιμωρίας και της συγνώμης μέχρι να τον ξαναχρειαστούν......

Ο "καλός" πάντα μιλάει αγγλικά και ο "κακός" γερμανικά ..Από εκεί τους ξεχωρίζεις. Όταν αρχίζεις και ακούς πολλά γερμανικά στην Ευρώπη, σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει το σχέδιο τής φασαρίας ...Σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει ο "κακός" να γίνεται ενοχλητικός και επικίνδυνος και αυτό θα φέρει τον "καλό" στο προσκήνιο......


Ένα "κόλπο" όλο κι όλο ξέρουν οι Προτεστάντες ...Κόλπο "πλύνε-βάλε". Με αυτό το κόλπο κυβερνάνε τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα. Τίποτε άλλο δεν ξέρουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο "βραχυκυκλώσει" αυτή η γνώση, δεν έχουν τίποτε άλλο. Αυτό το κόλπο θα "καταγραφεί" στην πανανθρώπινη ιστορία ως η συνεισφορά τους στην πολιτική "σκέψη" των χρόνων τής "πανούκλας".........

Από όλο αυτό το story σε συνδυασμό με το συμπέρασμα του άρθρου του eamb-ydrohoos "The Big-Bang Theory" της 19.02.2015 ότι αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι :

"Η καθυστέρηση της εκπυρσοκρότησης της φούσκας χρέους που θα "απομακρύνει" τους Αμερικανούς "νταβατζήδες" από τη "γειτονιά" της. Όπως δήλωσε αυτές τις ημέρες και ο Σιωνιστής Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος "πονάει" τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, "η μη επίτευξη συμφωνίας θα οδηγούσε σε άμεσες δυσκολίες την Ελλάδα, ...η αβεβαιότητα δεν είναι καλό για την Ευρώπη και ...ο χρόνος είναι πολύτιμος" ...Μεγάλη "ανησυχία" των "καλών" Αμερικανών για την Ευρώπη και την Ελλάδα...
...Κατά τα "άλλα", δυσκολίες θα έχει η Ελλάδα, αλλά όχι οι ΗΠΑ των δεκαοκτώ πλέον τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρέους ...Δυσκολίες θα έχουν οι φτωχοί Έλληνες,



που χρωστά ο καθένας τους 24.000 δολάρια και όχι οι "πλούσιοι" Αμερικανοί, που χρωστά ο καθένας τους 56.500 δολάρια. Να σκεφτεί κάποιος ότι μόνον τα φοιτητικά δάνεια των ΗΠΑ ήδη ξεπέρασαν κατά πολύ το ένα τρις δολάρια ...Κατά τα "άλλα", ο χρόνος είναι πολύτιμος για την Ευρώπη και όχι για τις ΗΠΑ, οι οποίες κάθονται στη μεγαλύτερη "βόμβα" χρέους τής ανθρώπινης ιστορίας. Βλέπεις, το "U.S NationalDebt Clock" και είναι σαν να βλέπεις live τη μεγαλύτερη ωρολογιακή "βόμβα" τού κόσμου.
Εντός των επομένων μηνών οι Προτεστάντες κινδυνεύουν να γίνουν το μεγαλύτερο "πυροτέχνημα" στην ιστορία τής ανθρωπότητας ...Εν αναμονή λοιπόν του Big Bang, για να αποδειχθεί η αλήθεια της ελληνικής theory."

...................

"Αρχίζω να πιστεύω ότι ο eamb-ydrohoos είναι ο οπαδός της θεωρίας που λέει ότι ο Θεός θα βάλει το χέρι Του"

Διότι αυτό το εν αναμονή του eamb-ydrohoos σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή τα πάντα είναι άκρως προβληματικό.

Ο Ελληνικός λαός ληστεύεται συστηματικά από το 1997 όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Προβόπουλος μέσα από παράνομους και αντιΣυνταγματικούς νόμους (βλ. Ο Προβόπουλος .... η επτα-κομματική ..... οι συντάξεις και το ακριβοπληρωμένο ευρώ....) και εμείς εν αναμονή......

Μόνο στην τελευταία πενταετία χρεώθηκε η Χώρα 110 δισ και επιπλέον χρεώθηκε και τα 233 δισ που έκλεψαν οι τραπεζίτες και πάλι εν αναμονή......

Από τα ασφαλιστικά ταμεία λείπουν σύμφωνα με τις επίσημες αναλογιστικές μελέτες τουλάχιστον 400 δισ και είμαστε σε αναμονή 40 ετών ...


Στα οποία ξεπουληθήκαν περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που η πραγματική τους αξία ξεπερνάει σύμφωνα με το kepparou.blogspot.gr το ένα (1) τρισ ...... 

Ξεπούλησαν και ξαναξεπούλησαν τον Σκαραμαγκά.
  
Ξεπούλησαν την ΑΓΕΤ.  

Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ.  

Ξεπούλησαν πάνω από το 90% του τραπεζικού τομέα.  

Ξεπούλησαν το λιμάνι του Πειραιά.  

Ξεπούλησαν την «Ολυμπιακή».  

Ξεπούλησαν τη διώρυγα της Κορίνθου.  

Ξεπούλησαν τους οδικούς άξονες της χώρας.  

Ξεπούλησαν το 48,5% της ΔΕΗ.

Ξεπούλησαν το 38% της ΕΥΔΑΠ.

Ξεπούλησαν το 64% από τα «Ελληνικά Πετρέλαια».

Ξεπούλησαν το 49% του ΟΠΑΠ.

Ξεπούλησαν το 92% της Εθνικής Τράπεζας.

Παρέδωσαν το αεροδρόμιο των Σπάτων στους Γερμανούς. 

Παρέδωσαν τη γέφυρα του Ρίου στους Γάλλους.


Παρέδωσαν την Αττική Οδό στον Μπόμπολα κ.ο.κ.

Και για νομικές ενέργειες που αυτονόητα ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει οποιοσδήποτε ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ Άνθρωπος του Θεού κουβέντα από κανέναν ..... ούτε από τον Στρατούλη...




ούτε από τη μεγάλη ελπίδα κάποιων τον eamb-ydrohoos.

Μάλιστα η τοποθέτηση του αόρατου eamb-ydrohoos, σε αυτό το τόσο μεγάλο ξεπούλημα σε σχέση και με την τωρινή κατάσταση του κλεισίματος των τραπεζών,

μου φέρνει στο μυαλό το πρόσωπο του eamb-ydrohoos

σαν αυτό του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ή

ακόμα χειρότερα την εικόνα του Βαρθολομαίου:
''Η υπακοή είναι μόνιμη πηγή αγιασμού για τον άνθρωπο''

Υ.Γ.

Όσο για το δημοψήφισμα νομίζω ότι εσείς γνωρίζετε με σιγουριά ποιος σας εκπροσωπεί καλύτερα.
Προσωπικά θα κάτσω στο χωριουδάκι μου για να απολαύσω τη θεατρική παράσταση το βατραχάκι βράζει στους 290% βαθμούς χρέους (14.10.2012)

Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257

eamb-ydrohoos SWAPs ΔΝΤ Ecofin