Άρης Δεσλής: το Παλληκάρι Νίκος Ντερτιλής μαζί με τον Γιάννη Στειακακην έσωσαν ένα τάγμα του Αμερικανικού Στρατού όπου ήταν σε κίνδυνο και Ξεγραμμένο εις τον Κορεάτικο πόλεμο.

Είναι η δεύτερη φόρα που γράφω με αφορμή ένα σχόλιο του κυρίου Δεσλή. Την πρώτη βέβαια φορά αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο για να τσεκάρω τα λεγόμενα του κυρίου Δεσλή. Μπορείτε να δείτε το προηγούμενο άρθρο με τίτλο
Μπαχάμες ή αλλιώς Νέα Ελλάδα. Έλληνες Πολιτικοί με βίλες εκατομμυρίων ευρώ;;;

Έκτοτε δεν μπαίνω στον κόπο γιατί τον θεωρώ έναν από τους πιο αξιόπιστους Έλληνες. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο arisdeslis.blogspot.gr  και στο facebook:athanasios.deslis

Σήμερα όμως απλώς αντιγράφω τα σχόλια του κυρίου Δεσλή από μια ανάρτηση στο facebook


Είμαι οργισμένος και πονάω κάθε μέρα με την σκέψη ότι αυτό το Παλληκάρι ο Εθνικός Ήρωας Νίκος Ντερτιλής Αργοπεθαίνει ΑΔΙΚΑ δια να Διατηρηθεί το Προδοτικό Ψευδοπολυτεχνειον της Ψευτοαντιστασιακης Κλεπτοκρατιας. Τον έχω φίλο από την περίοδο της Φοιτητικής μου ζωής και γνωρίζω την Εθνική Προσφορά του προς την Ελλάδα. Θα σας γράψω ένα αναλυτικό μήνυμα με στοιχεία όπου δεν πιστεύω να γνωρίζεται.
Θα σας γράψω γιατί ο Ψευτοεθναρχης Καραμανλής και ο Προδότης Τροτσκιστής κομμουνιστής και Κλεπτοκρατης Ανδρέας Παπανδρέου ηρνήθησαν εις τον Στρατηγό Δ/την ΝΑΤΟ και Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χαιηγκ και το Πεντάγωνο των ΗΠΑ να τον αποφυλακίσουν.
Ηρνήθησαν να τον Αποφυλακίσουν τον Εθνικό Ήρωα Νίκο Ντερτιλή με το Αιτιολογικό να μην Ξευτελισθεί ο μύθος του Ψευτοπολυτεχνειου και η Ψευτοαντιστασις της Καραμανλικης και Παπανδριακης Κλεπτοκρατιας της Μεταπολιτεύσεις.
Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι το Παλληκάρι Νίκος Ντερτιλής μαζί με τον Γιάννη Στειακακην έσωσαν ένα τάγμα του Αμερικανικού Στρατού όπου ήταν σε κίνδυνο και Ξεγραμμένο εις τον Κορεάτικο πόλεμο, όπου οι Ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος Ανεγνωρισθησαν Παγκοσμίως ως οι καλύτερες εις όλον τον κόσμο.
Και τόσα άλλα μαζί με την Εθνική του Προσφορά του Νίκου Ντερτιλή εις την Απελευθέρωση της Κύπρου. Ο Γιώργος Γεννηματάς ηγείτο της Νεολαίας Κέντρου εις το Πολυτεχνείο Αθηνών και ο γράφων ητο Αρχηγός της ΕΡΕΝ Βορείου Ελλάδος και πρόεδρος της Φοιτητικής Νεολαίας εις το Παν/μιον  Θεσ/νικης και είμεθα αντίπαλοι εις τα Φοιτητικά συνέδρια την περίοδο του Ανένδοτου Αγώνος της Δεκαετίας του 1960.
Την 21 πρώτη Απριλίου 1967 ευρεθημεν ο μεν Γεώργιος Γεννηματάς προϊστάμενος του τμήματος Βιομηχανίας της Αγροτικής Τράπεζας, ο δε υποφαινόμενος Γενικός Διευθυντής της Γεωργοενωσεως Λαρίσης-- Τύρναβου--Αγιας.
Διοικητής της ΑΤΕ ήταν τότε ο Στρατηγός Κουρκουλακος με στρατιωτικό Επίτροπων της ΑΤΕ τον Παπαγεωργίου πρώην Υπασπιστή του Συν/ρχου Καραμπερη Αρχηγού της ΚΥΠ Βορ. Ελλάδος. Ο Ταγ/ρχης Παπαγεωργίου έδωσε εις τον Γεννηματά σημείωμα απολύσεως του εντος δυο ημερών δια αντιστασιακή πολιτική δραστηριότητα.
Την Ίδιαν ημέρα με ετελεφωνησεν και τον επεσκέφθη εις την Αθήνα όπου η γυναίκα του κλαίγοντας μαζί με τα δυο κοριτσάκια της το βοηθούσαν να μαζέψει τα προσωπικά του πράγματα από το γραφείο του ενώ με παρακαλούσε να βοηθήσω τον σύζυγο της. Επεσκέφθη τον τότε Υπουργό Γεωργίας Παπαβλαχοπουλον ο οποίος στενοχωρημένος μου εδηλωσεν αδυναμία να τον Βοηθηση.
Επέστρεψα εις την Λάρισα και την Επομένη το πρωί επαρουσιασθην εις τον Δ/ντη του Δεύτερου Επιτελικού Γραφείου της Πρώτης Στρατιάς Νίκο Ντερτιλή ο οποίος μπροστά μου μ' ένα τηλέφωνο ανέστειλε την Απόλυση του Γιώργου Γεννηματά ενώ απομάκρυνε τον Ταγ/ρχην Παπαγεωργίου από την ΑΤΕ. Ο Γεννηματάς έμεινε εις την ΑΤΕ μέχρι την Μεταπολίτευση ενώ εγώ απελύθην από τον Ιωαννίδη την επομένη της ανατροπής Παπαδόπουλου μόλις επέστρεψα από την Αμερική ως Αντεπαναστάτης και από τότε Ξενιτεύτηκα.

Κύριε Μιχαλολιάκο αν αληθεύουν αυτά τότε δεν οφείλεις μια απάντηση???
Γεννηματάς Δεσλής Μιχαλολιάκος Ντερτιλής