Καζάκης συνέχεια......


19-Ιανουαρίου-2013 14.20
Το ηχητικό που προκάλεσε τις ύβρεις του κ. Καζάκη

Για να μπορεί οποιοσδήποτε να κρίνει τα γεγονότα.


Και συνεχίζω από εκεί που διακριτικά διέκοψα την σκέψη μου στο ηχητικό. Όποτε θέλει μπορούμε να κάνουμε διάλογο σε οποιαδήποτε εκπομπή ή ανοικτή συγκέντρωση για να μου λύσει την περιέργεια πότε για πρώτη φορά μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία για το θέμα που ανέφερα. Γιατί εξ όσων γνωρίζω πρώτη φορά είπε κάποια μισόλογα στο https://www.youtube.com/watch?v=gcDoe21Itvk την 20-08-2012. Εκπομπή που ανέβηκε στο διαδίκτυο την 08-09-2012 και την έχουν ακούσει 301 πολίτες. Αν έχετε υπομονή ακούστε το και θα καταλάβετε. Σας ενημερώνω ότι το επίμαχο απόσπασμα είναι προς το τέλος της εκπομπής. Αλλά δεν θα δώσω το λεπτό στο οποίο τα λέει, όπως συνήθως κάνω. 
Ο χρήστης 300ellines.org κοινοποίησε σύνδεσμο.

ΚΑΤΑ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.." ΕΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ "ΚΟΒΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ..".
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΛΙ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ..", ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ "ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ" ΣΤΗΝ ΣΠΙΘΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΤΟΛΗ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ..
ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ "ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ" ΣΑΝ ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ..!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.., ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ +230 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ (ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΑΦΑΝΤΑ"!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ" ΚΑΖΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ "ΠΑΛΙΑ" ΔΡΑΧΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ.. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1:1 ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..!!!

"Dimitris Kazakis
Φίλοι έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:

Σήμερα στη εκπομπή του Ουιλς, προς το τέλος της κάπου 5΄ πριν, στέλνοντας ένας ακροατής μήνυμα, ότι την «επομένη φορά που θα καλέσετε τον Καζάκη στην εκπομπή, δεν θα λέγεται Αrt Fm, αλλά Ανταρτ Fm”, ένας από τους ομιλητές που ήταν στο studio απτήν αρχή ο Γιώργος Σαρρής ή κάπως έτσι, αναφέρθηκε σε εσένα, απαξιωτιά, «ποιο αντάρτικο και επανάσταση τώρα ο Καζάκης που δεν αναφερόταν τόσο καιρό για τις κρατικές εγγυήσεις που έχουν πάρει οι τράπεζες, παρά μόνο όταν έβγαλε την εφημερίδα, μέχρι τότε ήταν απαγορευμένη λέξη».

Λατρεύω όταν "επαναστάτες" χωρίς αιτία και του πληκτρολογίου επιχειρούν με τέτοιου είδους απαξιώσεις να δείξουν το ανύπαρκτο ανάστημά τους. Ο Γ. Σαρρής είναι γνωστός τρωγλοδύτης του διαδικτύου που ανακάλυψε ξαφνικά τους νόμους για την παροχή εγγυήσεων προς τις τράπεζες και νομίζει ότι ανακάλυψε τον μίτο της Αριάδνης. Έχει φτιάξει μάλιστα ένα εξώδικο για αφελής και ανόητους και έτσι νομίζει ότι κάνει αντίσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος σοβαρός δημοσιογράφος μπορεί να τον φιλοξενεί και να του δίνει βήμα για να λέει ανοησίες, αλλά απ' ότι φαίνεται η σοβαρότητα ιδίως στις μέρες μας σπανίζει. Μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι τόσο άσχετος που έχει προσθέσει τα ποσά που αναφέρουν οι νόμοι για τις κρατικές εγγυήσεις προς τις τράπεζες και έτσι βγάζει ένα άσχετο ποσό που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι τόσο ρεντίκολο που μαζί του ασχολούνται μόνο άσχετοι κι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αλλά από ουσία μηδέν. Επομένως δεν μου κάνει εντύπωση γιατί δεν γνωρίζει ότι από το 2010 μιλώ συστηματικά για το σύστημα παροχής κρατικών εγγυήσεων προς τις τράπεζες. Θα μπορούσα να παραπέμψω όποιον το αμφισβητεί στο βιβλίο μου, ή στο blog μου όπου θα βρει πολλά τέτοια κείμενα. Βέβαια για τον κ. Σαρρή δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο, γιατί έχοντας την ατυχία να τον γνωρίσω έξω από το κτήριο του ΑΡΤ FM, αμφιβάλλω αν διαθέτει στοιχειώδεις λειτουργικές γνώσεις γραφής κι ανάγνωσης. Πάντως οικονομικά δεν σκαμπάζει στο ελάχιστο. Αυτό δεν τον εμποδίζει να το παίζει "γνώστης" φτάνοντας στο σημείο να ασκεί και κριτική. Έλεος! Όταν έχεις δημοσιογράφους που τον εμφανίζουν ως έγκυρο κριτή, γιατί κι αυτός να μην το παίζει μετά ότι δηλώνει. Ο κ. Σαρρής θεωρεί ότι μπορεί να χειρίζεται τόσο σοβαρά θέματα μετατρέποντάς τα σε γελοιότητες σαν την αφεντομουτσουνάρα του. Από μετά Χριστό προφήτες άλλο τίποτε σ' αυτή την χώρα. Κάθε παράξενος, ανόητος, ανισόρροπος και παντελώς άσχετος μπορεί να βγαίνει και να το παίζει ειδήμων και φυσικά "επαναστάτης". Για περισσότερα την Δευτέρα στην Εκπομπή ΑΕ..."

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΣΑΡΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Υ.Γ. ΔΩΣΤΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ, ΟΙ ΟΣΟΙ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ" ΤΟΥ..


Ευχαριστώ τον Μιχάλη που με ενημέρωσε ώστε να απαντήσω.

Την ανάρτηση θα τη βρείτε στο http://www.facebook.com/300ellines.org?ref=stream
Diaforos Blogspot 
Η απάντηση μου σε όσα γράφει ο κύριος Καζάκης.
https://diaforos.blogspot.gr/2012/01/updated.html 

Ανάρτηση από την 2-Ιαν-2012 όταν εκείνος έλεγε μπλα-μπλα. 


Και μία δεύτερη ανάρτηση για να με ενημερώσει πότε είπε συγκεκριμένα στοιχεία.


Να με συγχωρεί που δεν ξεκίνησα την επαγγελματική αντίσταση που αυτός κάνει γιατί έχω 7.500 ένσημα στα 43 μου και έδινα στο δημόσιο καμιά 150.000€. 


Και όταν χρειάστηκα στοιχεία για να προστατέψω τον εαυτό μου τις αναζήτησα μόνος μου. 


Τα antart λοιπόν του τα επιστρέφω.
Diaforos Blogspot Και κάτι ακόμα. Όταν συναντηθήκαμε στο ART, σε ενημέρωσα ότι εκκρεμεί μια πρόσκληση φιλίας για να μπορώ να απαντώ στα κλειδωμένα ιστολόγιά σας 
https://diaforos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_20.html

Η πρώτη και μοναδική σας δημοσίευση ήταν 23 ημέρες μετά την Ελλάδα αύριο με τετρασέλιδο χωρίς να αναγράφεται τίποτα στο εξώφυλλο και μάλιστα είχατε ξεχάσει????? τα 30 Δις που είχαν περάσει στο ν.4056/2012 της κτηνοτροφίας. 

Το σύνολο ήταν 238 και 208 που εσείς γράφατε.
Για το εξώδικο θα το συζητήσουμε σε λίγες μέρες που θα έχω καταθέσει τη δική μου αγωγή και θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε.  Όπως έκαναν και οι δικαστικοί μαζικά. 

Ένα μικρό δείγμα μπορείς να δεις εδώ https://www.scribd.com/doc/104808421/


Την Δευτέρα θα ανεβάσω και το ηχητικό για να μπορεί κάθε πολίτης να ακούσει ολόκληρη την εκπομπή για να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Γιώργος Σαρρής

ΑΔΤ Ν-067257
ΕΠΑΜ Καζάκης Facebook Παραπληροφόρηση Κουτόχορτο