Δημήτρης Αντωνίου Ο!!! φωτεινός Παντογνώστης. Γιατρός Οικονομολόγος Δικηγόρος Δικαστής και Ψυχασθενής Εγωκεντρικός Σωτήρας της Ελλάδος.

Η ανάρτηση αποτελεί μια απάντηση στην ανάρτηση  του γιατρουδάκου Αντωνίου που δεν έχει απαντήσει ούτε σε ένα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν στο facebook. 

Αντ΄ αυτού ανεβάζει συνεχώς νέες αναρτήσεις προκειμένου να παραμυθιάζει τα πελατάκια του. 


Γι αυτό λοιπόν γιατρουδάκο θα σου ξανακάνω τα ερωτήματα για τελευταία φορά. 


Με την ιδιότητα του Δικαστικού έβγαλες το πόρισμα ενοχής του κ. Καπερνάρου  που ήταν ο πρώτος Βουλευτής που πήγε το θέμα των Τραπεζών στη Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2012.


Μήπως ηλίθιε γιατρουδάκο έχεις να μου υποδείξεις έστω και μία ανάρτηση προγενέστερη της 02-01-2012 που να σχετίζεται με τις Τράπεζες?? 


Μήπως ηλίθιε γιατρουδάκο ασχολήθηκες νομικά με το θέμα πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2012 και αφού είχες διαπιστώσει ότι ήδη γινόντουσαν κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση??

Άκου ηλίθιε γιατρουδάκο την ομιλία του κ. Καπερνάρου στη Βουλή για το θέμα το οποίο σε έκανε να στραφείς συκοφαντικά εναντίον μας.


Γιατί αποκρύπτεις από τα πελατάκια σου (like - share - follow) κ. Παντογνώστη ότι είχες ενημερωθεί για το αντίστοιχο θέμα από εμένα προσωπικά τον Μάρτιο του 2012?? 

Μάλλον τότε ήταν νωρίς για τον γιατρουδάκο να σηκώσει το θέμα. 


Τώρα που σπούδασε και τραπεζικό διαβάζοντας ανελλιπώς τις αναρτήσεις μας στο blog και αφού το θέμα είχε γνωστοποιηθεί ήρθε η ώρα του καπηλειού και της παραπληροφόρησης.



Έχεις πει ποτέ γιατρουδάκο ότι τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που έχουν λάβει οι Τράπεζες ως εγγύηση επιβαρύνονται με επιτόκια 14%  
εξαιτίας της αδυναμίας αποπληρωμής τους???  

Ή πιστεύεις ότι αυτές τις εγγυήσεις που οι Τράπεζες έκαναν ρευστό θα μπορέσουν να τις αποπληρώσουν ώστε να μη γίνουν δημόσιο Χρέος όπως έγιναν τα πρώτα 23 Δισ. του ν.3723/2008

Άιντε γελοίε Παπαγάλε απάντησε σε όσα ερωτήματα μπορείς???  και για τα υπόλοιπα τράβα να μάθεις από τους δημοσιογράφους που δεν είναι σαν τα μούτρα σου.


Μήπως αφού οι ΑΝ.ΕΛ., όπως γράφεις, δεν τοποθετήθηκαν για τον Κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο που επάξια εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό ήρθε η ώρα του λαγού σε ρόλο Δικαστικού να ολοκληρώσει την προβοκάτσια??

Λαγουδάκι Δημητράκη γνωρίζω, ότι είσαι ενημερωμένος μέσω του Νάσου, ότι με τον Παναγιώτη υπήρχε διάσπαση και ότι ξέρεις και τους λόγους που αυτό συνέβη αφού αναφέρεσαι σε έναν από αυτούς που έχει σχέση με κάτι ψιλά. 

Προσπάθησε λοιπόν άθλιε προβοκάτορα να βγάλεις έστω και έναν με ονοματεπώνυμο που να ισχυριστεί ότι προσωπικά εμπλέκομαι στα όσα προβοκατόρικα αναφέρεις επί εξωδίκων και μαρτύρων και τότε θα αντιληφθείς πλήρως ότι τα παιχνιδάκια σου τελειώνουν. 


Επειδή γιατρουδάκο η αθλιότητα σου έχει φτάσει σε γελοία όρια και αναφέρεσαι για μηνύσεις από το Υπουργείο θα ξανα-παραθέσω τη μήνυση που υπάρχει και είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτά που ψευδώς και εν γνώσει σου καταλογίζεις στο πρόσωπο μου. 


Αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι μήνυση υπάρχει από εμένα προς Τράπεζες και κατά παντός υπαιτίου που συμπεριλαμβάνει και τα πολιτικά πρόσωπα.





Άιντε γελοίο εγωκεντρικό υποκείμενο 
που θα πιάσεις στο στόμα σου πρόσωπα 
που πασχίζουν συλλογικά 
να κάνουν κάτι για τον Τόπο τους.

Υ.Γ. 
1ο Η πολύ παρέα με την κατίνα Σουφλή βλάπτει τον εγκέφαλο. 

2. Ακολουθεί διάγνωση της περίπτωσης σου από Kiriakos Tobras
εγώ [eγó] αντων. προσ. α' προσώπου : φανερώνει το α' πρόσωπο του λόγου, εκείνον που μιλάει, σε αντιδιαστολή προς το εσύ, το το αυτός και το εμεις. ~; [εγώ το [eγó] Ο (άκλ.) : 
α.η συνείδηση της ατομικότητας: 
β. (ψυχ.) στη θεωρία της ψυχανάλυσης, το τμήμα της ανθρώπινης προσωπικότητας που βρίσκεται σε επαφή με τον εξωτερικό κόσμο• (πρβ. υπερεγώ). 
γ. η ατομική συνείδηση που έχει στραμμένη την προσοχή της στον εαυτό της με τρόπο μεροληπτικό•

εγωισμός ο [eγoizmós] Ο17 : 

1.η υπέρμετρη και αποκλειστική αγάπη του ατόμου για τον εαυτό του, η οποία οδηγεί σε μια στάση αδιαφορίας για τους άλλους και περιφρόνησης του κοινωνικού συμφέροντος. 
2. (φιλοσ., παλαιότ.) σολιψισμός. || (ψυχ.) η φυσική αγάπη του ατόμου προς τον εαυτό του. 

εγωίσταρος ο [eγoístaros] Ο20 & εγωισταράς ο Ο1 θηλ. εγωισταρού Ο37 : (προφ., μειωτ.) αυτός που είναι υπέρμετρα εγωιστής. εγωιστής ο [eγoistís] Ο7 θηλ. εγωίστρια [eγoístria] Ο27 : αυτός που αγαπά υπέρμετρα και αποκλειστικά τον εαυτό του, και γι΄ αυτό αδιαφορεί και περιφρονεί τους άλλους• (πρβ. φίλαυτος). 


ANT αλτρουιστής: Mεγάλος ~.Πολύ ~. || Είναι τόσο ~ που δεν πρόκειται να παραδεχτεί το λάθος του, αλαζόνας. εγωιστάκος ο YΠΟKΟΡ.εγωίσταρος* ο & εγωισταράς* ο θηλ. εγωισταρού MΕΓΕΘ. εγωιστικός -ή -ό [eγoistikós] Ε1 : (για συμπεριφορά, τρόπο κτλ.) που τον χαρακτηρίζει εγωισμός: 


εγωκεντρικός -ή -ό [eγokendrikós] Ε1 : (για πρόσ. και συμπεριφορά, τρόπο κτλ.) που τον χαρακτηρίζει τάση εγωκεντρισμού: ~ χαρακτήρας. [εγωκεντρισμός ο [eγokendrizmós] Ο17 : 

1.η τάση να αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα σαν να υπήρχαν μόνο γι΄ αυτόν, σύμφωνα με τη δική του άποψη και τα δικά του συμφέροντα• (πρβ. εγωπάθεια, εγωλατρία, εγωισμός). 
2. (ειδ. ψυχ.) η ψυχοπαθολογική τάση του ατόμου να ανάγει τα πάντα στον εαυτό του. [λόγ. < γαλλ. égocentrisme < égocentr(ique) = εγωκεντρ(ικός) -isme = -ισμός] εγωλάτρης ο [eγolátris] Ο10 : υπερβολικά και παθολογικά εγωιστής• εγωπαθής. εγωλατρία η [eγolatría] Ο25 (χωρίς πληθ.) : υπερβολικός και παθολογικός εγωισμός• εγωπάθεια. εγωπάθεια η [eγopáθia] Ο27 (χωρίς πληθ.) : η ιδιότητα του εγωπαθούς, ο υπερβολικός και παθολογικός εγωισμός. εγωπαθής -ής -ές [eγopaθís] Ε10 : που είναι υπερβολικά και παθολογικά εγωιστής: Εγωπαθή άτομα. 

εγωτισμός ο [eγotizmós] Ο17 : (φιλοσ.) 

1α. η τάση ενός συγγραφέα να αναλύει και να αναδεικνύει τη δική του φυσική και πνευματική ατομικότητα. β. (γενικότ.) έντονη προσπάθεια του ατόμου να αναλύσει και να αναπτύξει τα στοιχεία της ατομικότητάς του. 
2. (ειδικότ. από ηθική άποψη) η στάση που καθορίζεται από την αντίληψη ότι βασικός κανόνας της συμπεριφοράς είναι η επιδίωξη της ατομικής τελειοποίησης. εγωτιστής ο [eγotistís] Ο7 θηλ. εγωτίστρια Ο27 : ο οπαδός του εγωτισμού.