Το Μεγάλο μας Τσίρκο ... όλοι μας σφάζαν και μας πνίγανε μαζί, Εγγλέζοι, Γάλλοι κι Αμερικανοί ... και τα οστά σαπούνι


... διατηρώντας την Εθνική ταυτότητα??? ... έχουμε εμπιστοσύνη και στην Ευρώπη??? ... μπεεεεεεεεεέ...τι μου θύμισε αυτή η εμπιστοσύνη??? την Καρέζη που έλεγε ...

 

και τον Νατσιό που έγραφε ... αυτές τις ημέρες αναθυμόμαστε το «ξόδι» της Μικρασίας, την καταστροφή του ’22, δημοσιεύω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας.
Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας: «Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον "Ζαν", μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν.
Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους». 

Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για "σαπούνι Μασσαλίας".

Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν.

Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού "πολιτισμού" προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ… 
anavaseis.blogspot.gr ...

με τις ευλογίες και του συνεχιστή της μεσαιωνικής αποβλάκωσης των Ελλαδομπεεεεεεεέ, 

στα πρότυπα των ευαγγελικών επεισοδίων του 1901, χριστόδουλου (βλ. υπουργείο παιδείας και Θρησκευμάτων) 


που έβγαλε συνοδική απόφαση για να γίνει το τέμενος στο Ελλαδιστάν - ΠΡΙΝ το πάνε τα καλόπαιδα για ψήφιση στο παραμάγαζο,αφού ο μεσαιωνικός χριστόδουλος πέρα από τα μυαλά των Ελλήνων Ανθρώπων του Θεού ξέραινε και τα χεράκια των βολευτάκων δούλων του Δούλου του Θεού αν και όποτε παράκουγαν......με τη αμέριστη υποστήριξη των μπεεεεεεεεεέ  ....... που Δ.ΕΝ γνώριζαν το τσουνάμι που τους είχε προετοιμάσει ο ξεραίνω χέρια και μυαλά.


Ααααααααααά θυμήθηκα και κάποιον ακόμα που έλεγε κάτι τρελά όπως, το ότι τα φιλαράκια μας τα αμερικανάκια με το Σύμφωνο του Λονδίνου κάλυψαν τους εχθρούς τους (γερμανάκια) για να μην πληρώσουν στα αμερικανοφιλαράκια Ελλαδομπεεεεεεεεέ τις αποζημιώσεις ......και φαντάζομαι ότι δεν θα μπορούσαν να το επιτύχουν χωρίς την υποστήριξη των ρώσων φίλων μας που όπως και στην Επανάσταση του 1821 (και πολλές φορές αργότερα) δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν και δεν γνώριζαν τι υπέγραφαν

μπεεεεεεεεεεεεεέ

Αλήθεια έμαθε κανένας από του κ-οπαδούς της Ζωούλας αν έφτιαξε κανένα δικογραφάκι για όσα είπε ως πρόεδρος της Βουλής ή περιμένει να ξαναμαντρώσει τα μπεεεεεεεεεέ για να γράψει όσα Δ.ΕΝ πρόλαβε να γράψει από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση.
μπεεεεεεεεεεεεέ