Μπέζας ΝΔ: Το κράτος δεν μπορεί να είναι κλεπταποδόχος και να ξεπλένει προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Καλημέρα Ραγιάδες μου.

Εδώ το cd εκεί το cd που είναι το cd ?????????

Οι Κλέφτες που συγκαλύπτει η Κυβέρνηση θα φορολογηθούν.  Ναι θα φορολογηθούν. Και όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι. Αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Πως είπαμε πως λέγεται αυτός που αποδέχεται το προϊόν κλοπής?????

Νομίζω ότι λέγεται κλεπταποδόχος. Οι κλέφτες λοιπόν νομιμοποιούν τους κλέφτες.

Για να το καταλάβετε θα σας δώσω ένα παράδειγμα.

Κάποιος έκλεψε π.χ. 1.000.000 €. Τα πολιτικά λαμόγια και κλεφτρόνια λένε 30%-40% φορολόγηση των αδήλωτων (κλεμμένων).

Προσέξτε ειδικά το τέλος του video όπου η παπαγάλος λέει με φυσικότητα ότι όσοι δεν δικαιολογήσουν τα ποσά θα πληρώσουν 45%.



Έρχεται η Πολιτεία και λέει δεν πειράζει αγόρι μου. Θα μας δώσεις εμάς 300.000 € - 400.000 € για να συνεχίσουμε να καλοπερνάμε και εσύ θα κρατήσεις νόμιμα και καθαρά 600.000 € - 700.000 €. Και αυτά την ώρα που κόβουν τη σύνταξη του αγρότη κατά 30 €.

Ευτυχώς δεν είναι όλοι μαλάκες στην δοσίλογη συγκυβέρνηση. Υπάρχουν και εξαιρέσεις που έχουν ακόμα την κοινή λογική και λένε τα αυτονόητα.



Άκουσες μαλάκα Σαμαράκο που συνεχίζεις την εντεταλμένη υπηρεσία του φιλαράκου σου ΓΑΠ τι είπε ο κύριος Μπέζας????????? (Δεν γνωρίζω την ιστορία του κυρίου Μπέζα αλλά η συγκεκριμένη του τοποθέτηση με κάλυψε απόλυτα. Το τι θα πράξει είναι άλλο πράγμα.)

Αν το είχες ψάξει Σαμαράκο το cdακι τόσο καιρό και είχες πάρει τα κατάλληλα μέτρα τώρα θα περίσσευαν κιόλας. Τι δεν το ήξερες ότι υπάρχει????? Να χαρώ εγώ Πρωθυπουργό που θέλει να μας σώσει.
Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ  Ν-067257
Μπέζας Λαγκάρντ